Devolve
Hectopat
Yine de şimdiden başlarsa iyi olur. Ne kadar erken o kadar iyi.Kazanılır hatta 6 ay değil çok emek verirsen 4 aya bile kazanılır rahat ol sen.
Yine de şimdiden başlarsa iyi olur. Ne kadar erken o kadar iyi.Kazanılır hatta 6 ay değil çok emek verirsen 4 aya bile kazanılır rahat ol sen.
Hocam bunu nasıl yaptınız. Aşırı merak ettimLgsde 491,5179 gibi bir puan yapmış biri olarak şunu söyleyeyim. Lgs soruları zor değil. Düzenli bir çalışmayla yaparsınız.
Sayısal çok etkiliyor. Benim arkadaşım 488 ile 2022 LGS mezunu, ben 422 ile 2021 den mezunum. Benim sözelim full, onun sayısalı. Fenim de 18 1 1 di bu arada matematikten batırmıştım.Hocam bunu nasıl yaptınız. Aşırı merak ettim![]()
Hocam aşırı çalışmadan düzenli çalışmak yeterli oluyor. Zaten denemelerim genelde full geliyordu.Hocam bunu nasıl yaptınız. Aşırı merak ettim![]()
Sıkıntı değil, çalışırsın %5'e falan girersin rahat. Yeni nesil soru çözmeyi kavrarsan her şey mümkün.Aptal gibi henüz çalışmaya başlayamadım. Şu an denemelerde 330-360 puan alıyorum. Bu düzelir mi?
Ne yani İstanbul Erkek, Galatasaray ve Kabataş Erkek ile rastgele bir anadolu lisesi denk mi?Her Anadolu lisesi aynı zaten.
Hocam söylediğiniz anadolu liseleri arasında çok fark var. Galatasaray sözel ağırlıklı, İstanbul Erkek zaten Almanya'ya gönderiyor neredeyse tüm öğrencilerini Abitur programıyla.Sıkıntı değil, çalışırsın %5'e falan girersin rahat. Yeni nesil soru çözmeyi kavrarsan her şey mümkün.
Ne yani İstanbul Erkek, Galatasaray ve Kabataş Erkek ile rastgele bir anadolu lisesi denk mi?
Türkiye'nin en iyi 3 lisesini saydım, özellikle "Şu sözel odaklı, lisete almayayım/alayım." gibi bir şekilde yapmadım.Hocam söylediğiniz anadolu liseleri arasında çok fark var.
Hocam bende lgs ye hazırlanıyorum derslerim ortanın bi üstü matematik yeni nesilde zorlanıyorum günlük paragraf çözüyorum tavsiyeniz varmı ?Türkiye'nin en iyi 3 lisesini saydım, özellikle "Şu sözel odaklı, lisete almayayım/alayım." gibi bir şekilde yapmadım.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.