6 aydır açılmayan bilgisayarda Rescuecdburner hatası

TurkishMadara

Centipat
Katılım
25 Temmuz 2024
Mesajlar
20
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
6 ay boyunca bilgisayarımı hiç açmamıştım ve açınca şöyle bir hata almaya başladım. Sebebini bilen var mı? Nasıl düzeltebilirim?

Ekran Görüntüsü (355).png
 
Hocam önce bilgisayarı güvenli modda başlatın (açılırken F8 veya Shift+Yeniden Başlat ile) sonra Görev Yöneticisi > Başlangıç sekmesinden RescueCDBurner.exe veya ilgili programı devre dışı bırakın.

Akabinde Windows Ayarlar > Uygulamalar’dan bu programı kaldırıp normal başlatın.
 
Hocam önce bilgisayarı güvenli modda başlatın (açılırken F8 veya Shift+yeniden başlat ile) sonra Görev Yöneticisi > başlangıç sekmesinden RescueCDBurner.exe veya ilgili programı devre dışı bırakın.

Akabinde Windows ayarlar > uygulamalar'dan bu programı kaldırıp normal başlatın.

Hocam görev yöneticisinde uygulamayı bulamadım. Uygulamalarda da tek sıra dışı uygulama oovi appc diye bir şeydi, onunda virüs olduğunu öğrendim ve kaldırdım.
 
Hocam görev yöneticisinde uygulamayı bulamadım. Uygulamalarda da tek sıra dışı uygulama oovi appc diye bir şeydi, onunda virüs olduğunu öğrendim ve kaldırdım.

Virüsü silmek sorununuzu çözdü mü?
 

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı