6 aydır sistem toplayamamak

Kartlar komple ülkede yok demiyorum zaten resmi olarak stoklarda yok ellerinin altında var. Arada birkaç tane koyuyorlar onlar da anında gidiyor. Vatan'da gidin mağazaya kart olduğunu görürsünüz zaten fakat 2TL olan kart 6TL olarak satılıyor. Ama işte sizin dediğiniz şey Türkiye veya aynı alma potansiyeline sahip ülkelere özel bu stok olmaması durumu. Genel olarak tüm Dünya'da var stok sorunu sadece onu söylemek istiyorum. Almanya mesela stoklar yok aynı şekilde Almanya ekonomisi kötü bir ülke mi?

Hocam iddialaşmayı bırakalım Almanya'da da stok var.
Amazon üzerinden bile bunu tescilleyebilirsiniz.
 
5600 XT 3000 TL verip zamlardan dolayı ekran kartı alamamaktadır tek sevdam 2 k monitör ve beslicek ekran kartıydı yalan oldu yaşasın HD 7350 yaşasın dolar yaşasın kiripto😖
 
Hayırlısı ne ise gönlünüzce olsun hocam. Benim de motosiklete ilgim var, muhtemelen ilk motorum mt 25 olucak.
Hocam ben genelde 150cc ve yukarısını başlangıç için önermiyorum fakat bu biraz kalıba göre de değişebiliyor. Eğitim almadan binmeyin ama. 😊
 
Hocam iddialaşmayı bırakalım Almanya'da da stok var.
Amazon üzerinden bile bunu tescilleyebilirsiniz.
Siz hala 690 Euro olan ekran kartının, 1,750-1,800 Euro olarak satılmasını stok var olarak mı düşünüyorsunuz? O zaman Türkiye'de aynı şekilde stok sorunu yok? Girin Gamegaraj, Vatan'a 4000TL olan karta 9500TL verin. Normal şartlarda 690 Euro'ya sattıkları RTX 3070 şuan 1800 Euro yani bunun sebebi ne peki? Stok sorunu. Aslında bu açıdan düşünseniz düşüncenizin çok yanlış olduğunu anlayacaksınız fakat kişiliğiniz galiba hırslı ve her zaman haklı çıkma isteğinden dolayı düşünemiyorsunuz.
 
Benim laptopa ihtiyacım var. Türk satıcıdan alırsam en az 2-3 bin TL kazıklanıcam, giderim Newegg veya Amazon sitesinden alırım daha az kazık yerim daha iyi. En azından laptop piyasası dolar kuru ile orantılı oluyor.
Gf 65 thin veya Acer predator 5 modeli arasında seçim yapacağım bu gidişatla.
Zaten piyasada ürün bulunmadığı için fiyatlar daha da artıyor. Gidişat pek iyi değil ama hayırlısı.
 
Hocam ben genelde 150cc ve yukarısını başlangıç için önermiyorum fakat bu biraz kalıba göre de değişebiliyor. Eğitim almadan binmeyin ama. 😊
Endişelenmenizin sebebini anlıyorum hocam. Motosiklet sahibi olmak için acelem yok, önceliğimi ekipmana ve eğitimime vereceğim.

Motora bineceğim zaman ise 85-90 kilo olmaya özen göstereceğim. :)
Zaten piyasada ürün bulunmadığı için fiyatlar daha da artıyor. Gidişat pek iyi değil ama hayırlısı.
Diğer ülkeler vatandaşlarının çoğunu aşılayınca ürün üretiminden yana sorun olmaz, muhtemelen bu yılın son çeyreğine denk gelir o zaman zarfı.
Laptop ürünlerinde ise Türk lirasının değeri önemli olucak. :)
 
Siz hala 690 Euro olan ekran kartının, 1, 750-1, 800 Euro olarak satılmasını stok var olarak mı düşünüyorsunuz? O zaman Türkiye'de aynı şekilde stok sorunu yok? Girin GameGaraj, Vatan'a 4000TL olan karta 9500TL verin. Normal şartlarda 690 Euro'ya sattıkları RTX 3070 şu an 1800 Euro yani bunun sebebi ne peki? Stok sorunu. Aslında bu açıdan düşünseniz düşüncenizin çok yanlış olduğunu anlayacaksınız fakat kişiliğiniz galiba hırslı ve her zaman haklı çıkma isteğinden dolayı düşünemiyorsunuz.

Haklısın.
Fiyatlar yüksek çünkü stok sorunu var, Almanya'da hiç stok yok. Sen haklısın.
 
Tabi ki büyük bir stok sorunu var ve ülkelerde stoklar yok. Bu sadece ekran kartları için geçerli değil ki aynı şekilde konsollar da yok. "Stok var" olarak gözüken ürünler kurumsal firmalarda kartlar stoklara girdiği an saniyesinde kapabilen ve bu kartları karaborsaya istediği fiyattan koyabilen şanslı kişiler. Stok var diyebilmek için üretici firmaların ürünleri gerçek satış fiyatlarından değerlendirmemiz gerekiyor. Üretici firmalar ya da alışveriş sitelerindeki satıcılar kurumsal firmalar mı? Hayır değiller. Bu nedenle polemiğe girmenin hiç manası yok.
 
Fiyatlar uçmuş arkadaş. Bende RX 580 8GB var kaça okuturum :D Üstüne ikinci el CS:GO Valorant oynatacak bir kart. Kalan paraya Series S.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı