6000 TL bütçem var. Önerebileceğiniz bir Gaming mouse var mı kablosuz?
![]()
WLmouse Beast X Max Wireless Mouse
Mouse ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından...wraithesports.com
Hocam o boşluklar insan elini rahatsız etmezmi.
Bende de daha önce delikli masue vardı delikleri biraz daha küçüktü ama fazlaydı rahatsız etmedi beni.de
Ben pek bir şey diyemiyorum çünkü delikli mouse kullanmadım hiç.
Çok agresif tutmuyorsan fareyi rahatsız etmez gibi duruyor. Avuç içinin terlemesinin önüne geçiyor biraz diye biliyorum delikli mouse yapılarının.Hocam o boşluklar insan elini rahatsız etmezmi.
![]()
Scyrox V8 8K Wireless Mouse
Mouse ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından...wraithesports.com
6000 TL vermeye hiç gerek yok.
Bunu herkes öneriyor o kadar iyi mi gerçekten?
Yoksa sırf 8K Hz için mi öneriliyor?
8K Hz 1600 DPI altı için çalişmiyor bile, bir de insan tepkisi 2K ve üstünü anlayamıyormuş. Test edilmiş, kanıtlanmış. Optiği iyise alınabilir ama: D
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.