6000 TL Oyun için mouse önerisi

Bütçe
6000
6000 TL bütçem var. Önerebileceğiniz bir Gaming mouse var mı kablosuz?

Hocam o boşluklar insan elini rahatsız etmezmi.

Ben pek bir şey diyemiyorum çünkü delikli mouse kullanmadım hiç.

Yaşadığınız şehirde teknpsa ya da farklı teknoloji mağazaları varsa oradaki mağazalarda delikli mouse görürseniz bir elinize alıp bakabilir siniz.

Bu Beast X modelinin yan kısımlarının boşluksuz olacak modeli gelecek yakında piyasaya eğer onu isterseniz gelmesini bekleyebilirsiniz ama aralarında pek bir fark olacağını düşünmüyorum direkt mevcut Beast X modellerinden hangisi el ölçünüze uygunsa onu alın geçin şu anda alınabilecek en iyi mouselardan birisi ve magnezyum malzeme.

Hocam o boşluklar insan elini rahatsız etmezmi.
Çok agresif tutmuyorsan fareyi rahatsız etmez gibi duruyor. Avuç içinin terlemesinin önüne geçiyor biraz diye biliyorum delikli mouse yapılarının.

6000 tl vermeye hiç gerek yok.

6000 TL vermeye hiç gerek yok.

Bunu herkes öneriyor o kadar iyi mi gerçekten?
Yoksa sırf 8K Hz için mi öneriliyor?
8K Hz 1600 DPI altı için çalişmiyor bile, bir de insan tepkisi 2K ve üstünü anlayamıyormuş. Test edilmiş, kanıtlanmış. Optiği iyise alınabilir ama : D

Bunu herkes öneriyor o kadar iyi mi gerçekten?
Yoksa sırf 8K Hz için mi öneriliyor?
8K Hz 1600 DPI altı için çalişmiyor bile, bir de insan tepkisi 2K ve üstünü anlayamıyormuş. Test edilmiş, kanıtlanmış. Optiği iyise alınabilir ama: D

Hocam 8K diye atmıyorum. Kaliteli bir ürün ve fiyatı da gayet uygun. 8K da var yani kullanır mısın bilmem işlemciyi çok yoruyor ama var işte nasıl istiyorsan. Bir de o insan gözü işte yok şu Hz'den sonrasını anlayamıyormuş muhabbetleri falan var yalan dolan ya. Değerler çok yükseğe çıktığı zaman anlaması zorlaşır ama 2K ve 8K arasında farkı insan gözü neden göremesin görürsünüz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı