6000 TL'ye Dizüstü Bilgisayar Önerisi

Monster Notebook kullananlar tarafından önerilmiyor. Sebebi ne bilmiyorum. Başka seçeneğiniz var mı acaba?
MSI'ın 1050Ti'lı modellerine bakın. Monster kullanıyorum ısınmadan dolayı servise yolladım, 45 günlük cihazı, ve şuan sistem boşta iken 60-70 derece işlemci, CS:GO'da ise 97 dereceden aşağı görmedim. Eğer merak ederseniz modeli T7 V16.1.2 .

Açıkcası ben bir süre sonra Monster alacağım zaten. 2 sebebi var muhtemelen:
1) Müşteri Hizmetleri genelde çok bir şey yapmıyor. Allah'a emanet oluyor.
2) Kasa kalitesi kötü o yüzden olabilir.

Yanlış anlamayın ama benim ilk önem verdiğim şey şıklık ve monster notebook larda pek şık değiller. Şıklık ve kasa kalitesi çok önemli benim için.

1050 Fazla iyi değil ve onların bazılarının kronik klavye sorunu var.
Hocam bu olmamış ama. Benim önerdiğim i7-8750H ve 1050 Ti bulunuyor.
Aynen i7 8750h şuan en iyi işlemcilerden
Yanlış anlamayın ama benim ilk önem verdiğim şey şıklık ve monster notebook larda pek şık değiller. Şıklık ve kasa kalitesi çok önemli benim için.
a5 V13.4'ün kasası güzel bence tırtıklı bir şey ama güzel şaka maka sende bulmuşsun.Tüysüz'ünü istiyon.
Monster'ı cidden sevip bakmak istersen diye videosunu atıyom.(yalnız attığım videodaki 1050 li versiyonu aynı kasa ama alacağın 1050 ti olanı)
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı