GOLD ile Bronze arasında tabii ki kalite farkı var. Verimlilik açısından GOLD olan daha iyidir.
Aldım, kurulumunu yapmadım. İşlemci ve Anakart, soğutucu aldım onlarla beraber takacağım.Siz niye tercih etmediniz?
Attığınız modelinin incelemesini bulmakta pek mümkün değil çünkü tercih edilmeyen bir model. High Power'ın Super GD gibi üst denebilecek modelleri var.Siz High Power ve FPS gibi markaları iyice araştırıp ona göre karar verin. High Power orta ayrda PSU üreten bir firmadır, ürünleri orta kalitededir. Ucuz olduğu için Türk piyasasında popüler. Yabancı sitelerde incelemesini pek bulamazsınız ama bulursanız bir bakın.
Attığınız modelinin incelemesini bulmakta pek mümkün değil çünkü tercih edilmeyen bir model. High Power'ın Super GD gibi üst denebilecek modelleri var.
FSP'nin üst seviye olarak çok iyi modelleri var evet ama giriş seviyesi modellerini ben pek beğenmiyorum.
Neler aldınız?Aldım, kurulumunu yapmadım. İşlemci ve Anakart, soğutucu aldım onlarla beraber takacağım.
Ryzen 9 3900X, ML360, MSI X570.Neler aldınız?
Gold olduğu için High Power alacağım galiba.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.