600TL PSU önerisi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
700W Gereksiz. Yeni nesil teknolojilere geçildikçe markalar ve üreticiler daha düşük TDP değerinde bileşenler üretmeye çalışıyor. Bu şekilde hem elektrik tasarrufu ve daha az güç tüketimi ile daha verimli bir kullanım elde edebileceksiniz. FSP alınır mı? Evet. Ama bu bütçe de Bronze bir model önermem. Üstelik 700W gereksiz. Ayrıca malzeme kalitesi olarak da üstün High Power çoğu markanın üretimini yapan bir şirket. High power 600w modeli gani gani yeterli olur. Paran cebinde kalır ve 2080 Super dahi takabilirsiniz.

Siz High Power ve FSP gibi markaları iyice araştırıp ona göre karar verin. High Power orta ayarda PSU üreten bir firmadır, ürünleri orta kalitededir. Ucuz olduğu için Türk piyasasında popüler. Yabancı sitelerde incelemesini pek bulamazsınız ama bulursanız bir bakın.

Siz High Power ve FPS gibi markaları iyice araştırıp ona göre karar verin. High Power orta ayrda PSU üreten bir firmadır, ürünleri orta kalitededir. Ucuz olduğu için Türk piyasasında popüler. Yabancı sitelerde incelemesini pek bulamazsınız ama bulursanız bir bakın.
Attığınız modelinin incelemesini bulmakta pek mümkün değil çünkü tercih edilmeyen bir model. High Power'ın Super GD gibi üst denebilecek modelleri var.

FSP'nin üst seviye olarak çok iyi modelleri var evet ama giriş seviyesi modellerini ben pek beğenmiyorum.

Attığınız modelinin incelemesini bulmakta pek mümkün değil çünkü tercih edilmeyen bir model. High Power'ın Super GD gibi üst denebilecek modelleri var.

FSP'nin üst seviye olarak çok iyi modelleri var evet ama giriş seviyesi modellerini ben pek beğenmiyorum.

Bir çok yerde incelemesi var ve bayağı bilinen bir ürün Hydro serisi. Normalde çok pahalı bir PSU modüler modeli 1200 TL civarında. Bu model modüler olmadığı ve henüz kurdan etkilenmediği için ucuz.

Artık uzatmazsan sevinirim.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı