64 bit bilgisayara x86 Visual Studio kurulmalı mıdır?

king22j

Hectopat
Katılım
11 Aralık 2016
Mesajlar
104
Çözümler
1
Merhaba, Driver Booster kullanıyorum. Ama sistemim 64 bit. Tüm programların x64 ve x86 sürümlerini kuruyor. x86 kurmama gerek var mı? Teşekkürler.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Birkaç gün önce bu programı kullanarak güncelleme yaptım anakartın chipsetlerinide güncelledi ve soınra yeniden başlatma talep etti.Bilgisayar yeniden başlayamadı ve formatla biten bir hikaye oldu.Eğer diskte önemli verilerim olsaydı başımı ağrıtırdı.Bence kullanmayın bu tarz programları
 
Bidiğim kadarıyla Visual Studio'nun 64 bitlik versiyonu yok (VS2017'de online installer ile kendi kuruyor olabilir ama kendi bilgisayarımda Program Files(x86) klasörü altında). Gerçi x86 kurmanın sakıncası da yok.
 
Visiual Studio tüm şeyleri x86 değil yukarıda söylendiği gibi Visiual Studio 2017 olabilir tam olarak x64
ama yinede x86 klasöründe, hiçbir sorun olmaz. kaç yıldır Visiual Studio 2008 kullanıyorum hiçbir sorun çıkmadı.
 
1-Dostlar ben size sadece 32 kurmalımıyım diye sormuştum ama siz program kullanma falan demişsiniz yaklaşık PC kullanmaya başladığımdan beri kullanıyorum programı hiçbir sıkıntısını görmedim.Tamam bir bildiğiniz illa vardır ama ilk olarak sorumu cevaplasaydınız daha iyi olurdu.
2-Ben başlığa Visiual Studio yazmamıştım adminler değiştirmiş,benim yazdığım visual c++ redistributable 32 kurmalımıyımdı.
 
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı