650 TL kulaklık önerisi

Bütçe
650
Makaleler
1
Daha fazla  
Arkadaşlar selam. HyperX Cloud 1 kullanıyordum. Kafam büyük olduğu için 1-2 saatlik kullanımda ağrı yapıyordu. Bu yüzden satıp başka bir kulaklığa geçmeye karar verdim. HyperX'in ses kalitesinden falan çok memnundum ama uzun süreli kullanım işkenceye dönüştüğü için değiştiriyorum. Birazdan alıcı ile buluşup satacağım. Yerine Corsair Void Elite düşünüyorum ama çok da araştırmadım.

Benim için ses kalitesi çok önemli. Dediğim gibi HyperX'den çok memnundum ses kalitesi olarak. Keşke HyperX'de kalsaydım dedirtmeyecek bir kulaklık istiyorum. CS:GO oynuyorum ama sadece oyunlarda değil film ve müzik dinlerken de iyi bir performans bekliyorum. Sadece oyunda iyi performans verecek diye müzik ve film keyfimden kısmak istemiyorum. Bir de kafam büyük olduğu için ağrı yapmayacak baskı yapmayacak bir kulaklık olması en önemli önceliğim. Bütçem en fazla 650 TL. Önerdiğiniz bir kulaklık var mı?

Bu arada biraz karman çorman yazmış olabilirim. Acele ile yazdım biraz acil olduğu için. Kusura bakmayın.

Corsair'den bahsediyorsunuz galiba. İyidir ama kafama olur mu? Küçük gelir mi ağrı yapar mı?
Arkadaşlar hemen şimdi alacağım. Onu alma şunu al demiyorsanız attığım linkteki ürünü alacağım.
Bence alabilirsiniz. Kafanıza küçük gelmeyecektir, bazıları büyüklüğünden şikayet ediyordu.

Nasıl parasına değer mi bende kulaklık bakıyorum?
Ben de yeni aldım daha elime ulaşmadı. Ulaşınca bilgilendiririm. Kablosu örgü olmadığı için kolay eskiyecek kopacak gibi geliyor ama hadi bakalım 🤨
Bugün elime ulaştı ufak bir inceleme ve karşılaştırma yaptım;

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı