Migalex
Decapat
Tek fanlı olduğu için sanırım.Bu GPU neden diğerlerine göre ucuz? Bir sorun yaşar mıyım?
Son düzenleyen: Moderatör:
Tek fanlı olduğu için sanırım.Bu GPU neden diğerlerine göre ucuz? Bir sorun yaşar mıyım?
Yaşamazsın. Galax güvenilir bir markadır ve o model fabrika çıkışı Overclocklanmış şekilde geliyor istersen üzerine ekstra kendin OC yapabiliyorsun.Görsel aşağıda dostum bu arada ekran kartı beni tedirgin etti biraz ama bi inceler misin? GALAXY GeForce GTX 1050 Ti EXOC Beyaz 4GB GDDR5 Ekran Kartı 50IQH8DVP1WK - Nanokatalog
Yaşamazsın. Olumsuz yönü sadece tek fanlı olması. O da çok etkilemez performansı. @Migalex 'in gösterdiği EX OC Modeli hem estetik olarak, hem fan olarak hem de performans olarak daha iyidir. Ayrıca Nanokatalog'daki her ürün piyasaya göre çok ucuz.Bu GPU neden diğerlerine göre ucuz? Bir sorun yaşar mıyım?
Attığım HDD iyi mi peki hocam?Yaşamazsın. Galax güvenilir bir markadır ve o model fabrika çıkışı Overclocklanmış şekilde geliyor istersen üzerine ekstra kendin OC yapabiliyorsun.
Yaşamazsın. Olumsuz yönü sadece tek fanlı olması. O da çok etkilemez performansı. @Migalex 'in gösterdiği EX OC Modeli hem estetik olarak, hem fan olarak hem de performans olarak daha iyidir. Ayrıca Nanokatalog'daki her ürün piyasaya göre çok ucuz.
Attığınız GTX1080 Windforce modeli G1 değil. Windforce bir alt segment diye biliyorum o yüzden Windforce almıyorum. Bir de bu topladıklarınız güzel de kasası nerdeSenin için uygun olabilir ama bu bütçede bir sistem için 2 slotlu anakart çok kötü olur ileride 8 daha taksa slotu kalmaz.
OC yapmayacak bile olsa;
-Kaliteli parçalarla donatılmış,
-Teknik servisi de iyi olan;
-İleride ekran kartı yetersiz gelse SLI yapabileceği
-OC destekli Msi bir anakart her türlü avantajlıdır. (X370 Gaming+)
Anakart 662 TL
RAM 8GB 610 TL
İşlemci 1554 TL
600W 80+ PSU 357 TL
Ekran Kartı 1080 3760 TL
Toplam 6943 TL
İşlemci Ryzen 5 2600 yapılırsa; 6654 TL. İlkini alırsan daha ileriye dönük ve daha performanslı bir sistem toplamış olursun. Monitor olarak 1080p 144hz yerine 2K 75hz+ öneririm.
Kardeşim orayı ben de biliyorum, bilerek oradan toplamadım, orası da bu fiyatlara yakın, 300-400 ancak ucuzdur belki o kadar bile yoktur.
Benim de aklımda orası vardı ama neden tercih etmedim, çünkü yurt dışından geliyor, fiyatı uygun belki ama 18 gün gibi bir sürede eline ulaşıyor; ekran kartı vs arızalanırsa garanti imkanı biraz zor,
baya uğraştırması muhtemel. Ayriyeten tedarik sürecinde müşteriyle iletişimleri kötü ve yetersiz, ilgilenmiyorlar bile diyebilirim.
Dediğim gibi ekran kartıdır vesairedir bunlar hassas işler ekran kartına 3670TL verip sonra fanı falan bozulursa uğraşmayı mı göze alırsın yoksa 3760 TL verip bilindik güvenilir yerden mi alırsın? Önerdiğim sitelerin hepsi güvenli ve garantili. Bir şeyi iade etmen gerekirse oyalamıyorlar.
Attığınız GTX1080 Windforce modeli G1 değil. Windforce bir alt segment diye biliyorum o yüzden Windforce almıyorum. Bir de bu topladıklarınız güzel de kasası nerde
Gördüğüm üzere 6500'e çok zor toplanıyor. Büyük ihtimalle "Kara Cuma" indirimini bekleyeceğim...
Bu arada görmemişim şimdi yazabildim.Attığım HDD iyi mi peki hocam?
RAM güzel, anakart geleceğe yönelik güzel; ekran kartı, SSD iyi. Kasa senin zevkine kalmış. PSU çok yeterli ve kaliteli. Ancak Ryzen 5 2600'e 1470 Tl vermene gerek yok. Daha ucuza da var.Görsel aşağıda dostum bu arada ekran kartı beni tedirgin etti biraz ama bi inceler misin? GALAXY GeForce GTX 1050 Ti EXOC Beyaz 4GB GDDR5 Ekran Kartı 50IQH8DVP1WK - Nanokatalog
Ben de oradan alacağım onuBu arada görmemişim şimdi yazabildim.
Kardeş attığım Toshiba (üreten firma Hitachi) 2 TB HDD piyasadaki en ucuz 2 TB kapasiteli hard disklerden biri.
Fiyatı makul. 1 TB için 290 verenler gördüm.
Ayrıca Hitachi yıllık arıza oranı en düşük HDD'leri üretiyor. (Yüzde 1.5 civarı)
Eki Görüntüle 326060
Ayrıca Hard disklerin 36 aylık hayatta kalma oranları ise şöyle:
Eki Görüntüle 326061
Yine Toshiba öne çıkıyor yani.. O HDD'yi alabilirsin.
RAM güzel, anakart geleceğe yönelik güzel; ekran kartı, SSD iyi. Kasa senin zevkine kalmış. PSU çok yeterli ve kaliteli. Ancak Ryzen 5 2600'e 1470 Tl vermene gerek yok. Daha ucuza da var.
Bizdehesaplı ryzen 5 2600 1275 TL
Site güvenilir merak etmeKolay gelsin.
Dolar daha artmaz diye tahmin ediyorum ben şansımı deneyeceğimO indirimde dolar ne olacak, kafalarda deli sorular![]()
Reis o fiyat da baya iyi ama daha ucuzunu buldum forumdanBen de oradan alacağım onuParça parça atmak istemediğim için bir araya dizdim parçaları
![]()
Stokta yokReis o fiyat da baya iyi ama daha ucuzunu buldum forumdanİstediğin yerden al ama 30 TL ucuza da varmış
Ryzen 5 2600 1245 TL
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.