6500 TL bütçe ile GTX 1080 bilgisayar toplama

Eyvah! :)
6500 TL bütçem var. Ekran kartını Çin'den alacağım 3700 TL'ye. Kalan 2800 TL ile kalan bileşenler toplanabilir mi? RAM 8GB olabilir, SSD ve HDD bende mevcut. OC yapmayacağım.
Reis sana X370 Gaming Plus önermiştim ama 2.Nesil Ryzen çalıştırması için Bios Update gerektiriyormuş. O da zahmetli iş. Başka bir anakart almalısın. Bu sorun için özür dilerim :(

Son düzenleme:
Daha mantıklı olur. Fiyatlandırma hakkında bir bilgim yok. Aynı ekran kartını @FrontPage. aldı ve kullanıyor. En son memnundu da.

GTX 1070 Ti ile GTX 1080 yakın kartlar.
Arada uçurum fiyat farkı olmada GTX 1080 tercih ederdik ama aradaki farka değmez.
Topladiginiz bilgisayar çok iyi hoşuma gitti. Kalan tek sorun kafamı kurcalayan "Kara Cuma". Fakat kara cumadaki sıkıntı da ozaman sınavlarım başlıyor... Ne yapsam bilemedim

Topladiginiz bilgisayar çok iyi hoşuma gitti. Kalan tek sorun kafamı kurcalayan "Kara Cuma". Fakat kara cumadaki sıkıntı da ozaman sınavlarım başlıyor... Ne yapsam bilemedim
Kara cumada maks. 100-200Tl indirim olduğunu gördüm ve genelde 3000'lik parçayı 3600 yapıp 3050-3100'e falan indiriyorlar. Bilemem tabii. Şimdilerde toplayın bence.

@rtakak Dediği sistemi işlemci anakart dahil ben alacaktım ancak 2600x indirimini kaçırdım 1 gün ile ben de farklı parçalara yönelmiştim. Kesinlikle fiyat/performans parçaları ve 1080P her oyun ultra 100 FPS üstü oynatıyor. 2K da 60 FPS alırsın vakit kaybetmeden al.

Yazık gerçekten yazık Temmuz 20 falan 1100 liraydı indirimi bitip 1250 lira oldu diye almamıştım şu fiyatı görünce 2 ayda nereye geldik diyorum.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı