6900 XT vs 3070

Hocam 3 kart kullandım 3'ü de beni hayal kırıklığına uğrattı diyorum bu bence gayet yeterli bir sebep NVIDIA kullanmak için. Bu size yeterli gelmiyorsa o sizin derdiniz artık. Üst üste kullandığınız 3 kartta sorun yaşayın sonra bana 4. Kartın savunmasını yapabiliyorsanız yapın. Amenna.

Hocam ben 460 570 580 590 5600XT kullanmış biri olarak hiçbirinde problem yaşamadım. Hepsi Sapphire Nitro ydu 5600XT XFX. Ayrı bunların yanında 1050 950 1060 1660 Ti da kullandım ve aralarından tek problem 1660 Ti'dı oda ısınmaydı oda ASUS abimizin proble miydi. ben bu kadar kart da problem yaşamadım siz üst üste 3 nesil kartta problem yaşadıysanız belki birazda hata sizdedir. Kesinlikle AMD suçsuz demiyorum driver problemleri bir gerçek ama abartıyorsunuz sanki bir tık?
 
Tabi olabilir haklısınız, MSI Gaming X 5600XT, 5500XT den daha eski bir kart değil mi? Gülüyorum kusura bakmayın. Teknoloji işi şans işi size bozuklar denk gelmiş deseniz daha mantıklı bulurdum. Valla ben eskiyi yeniyi savunmuyorum. Bizzat kullanıp karşı karşıya kaldığım durumlar için Nvidia diyorum. Keyfin 6900 istiyorsa git onu al adam babasının şirketi gibi savunuyor ya ona gülüyorum sanki peynir ekmek gibi satılıyor da alıp kullandılar, hayatında kart görmemiş insanlar gelmiş burda laga luga yapıyorlar. İşlerine baksınlar hadi.
AMD sorunlu devri 1 sene geride kaldı, sen de 1 sene gerideysen bilemem. 6900XT gibi bir karta bile 3070 savunuyorsan ağır fanboysun.
Hocam biz savunma yapmıyoruz, sizin saçmaladığınızı kanıtlamaya çalışıyoruz. O kadar saçma şeyler konuşuyorsunuz ki. Zaten hatalı olduğu belli olan kartları bile bile kullanmışsınız. Şu an hatalar düzeltildi ve sorunlar kalmadı. Derdiniz ne anlayamıyorum.

Hiç bir kart sorunlu değildi, sadece Driver’ları kötüydü, o da eskiden. Bozuk gelme ihtimali çok düşük, sırf NVIDIA’yı desteklemek için yalan bile söylüyorsunuz. Akıllanmaz bir fanboy’un tekisiniz sadece.
Driverlar değil kartlar sorunluydu bazı markalarda.
Driver sorunları çok daha azdı emin olun.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı