6s mi, S7 edge mi ?

ibrahim1262

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar note 2 telefon kullanıyorum. Rom atarak bozdum kasıyor. Artık telefon değiştirme vakti geldi. 3300 tl bütçem var s7 edge mi, 6s 64gb mı alayım? Yardımcı olur musunuz?

Daha iyi kamera, daha uzun pil ömrü ve su geçirmeme özelliği olan bir model istiyorsanız S7'yi seçebilirsiniz. Daha stabil ve sorunsuz bir arayüze sahip, daha sade tasarıma sahip bir model istiyorsanız da 6S'i seçebilirsiniz. Bana sorarsanız 6S'e bu saatten sonra bu denli para verilmemeli. Her ne kadar harika bir model olsa da Apple tarafında yeni modellerin çıkması yakın. Bunun dışında Android tarafından Htc 10 ve Lg G5'i incelemenizi tavsiye ederim. Zira S7'ye nazaran iki modelde de Type C modülü bulunuyor. Performans anlamında üçüde birbirinden farksız denilebilir, tercihinize kalmış.

İphoneye hiç bir zman ısınamadım . Samsung kullandım ama onuda sevmedim . Şu an lg g4 kullanıyorum , samsungtan geçtim ve memnunum . Demek istediğim objektif olmaya çalışacağım , ve s7 edge'yi tercih ederdim , geçen elime aldım inceledimde bu sefer yapmış samsung .

S7 edge mi 6s mi sorusuna benim fikrim S7 edge olur.Gerçekten klas bir telefon fakat bir sorun yaşadım acaba kronik mi yoksa tamamen benim şanssızlığım mı bilmiyorum.
S7 edge'yi alalı 3 hafta oldu daha ilk haftasında çok saçma bi düşürme olayı yaşadım. 30-40 cm'den kalebodur zemin üzerine ekranı altta kalacak şekilde düştü. Hiç dönüp umursamadım bile elimdeki iş bittiğinde döndüm telefonu aldım:)
Ekranda çizik,kırık, veya akma olmamasına rağmen flash şeklinde yanıp sönmeye başladı. Velhasıl kelam iç panel gitti.
Servise kendim götürdüm.
Kasko olmadığı için 1150 Tl ücret ödedim.
Fakat dikkatimi çeken benimle aynı zaman dilimi içinde 2 adet daha S7 edge geldi ekran değişimi için...
Çocuğa sorduğumda cebimden çıkardığımda böyleydi dedi muhtemelen kastırmadan dolayıdır..
Sanırım narin bir yapıya sahip yada bizim şanssızlığımız...
Bunları bildiğim halde şuan tercih yapsam yine S7 edge alırım.
Kasko mutlaka yaptırın.Ve telefonunuza iki elle sarılın:)
G5' e de bakmanızı tavsiye ederim..

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı