70.000 TL her şey dahil sistem önerisi

Bütçe
65-70K+
RTX 3090 Sistem + 4K Monitör/TV + PS5 yapın keyfini çıkarın. Çift monitör + TV, geniş monitör + TV gibi setuplar da yapılabilir. TV'yi monitörlerin üstüne hafif aşağı doğru açılı olarak duvara sabitliyorlar, Reddit'in "BattleStations" sub'ında örneklerini bulabilirsiniz.

Arkadaşlar bir konunun trol amacıyla açıldığını düşünebilirsiniz ancak bunu herhangi bir öneri yapmadan belirtirseniz gereksiz mesaja girer.

Öncelikle şurada anlaşalım, bu bütçe direkt olarak her bileşenin amiral gemisinin tercih edilebileceği bir aralık değil. Kullanım amacına göre ya 5950X ve RTX3090 NVLink kombinasyonu ya da (çıkması beklenen) 5990X ve RX6900XT/RTX3080 ikilisi (ki burada çoğu parçayı kısmak gerekecek) alınabilir. Sistemin kullanım amacı belirtilmeli sağlıklı öneri yapmak için.

Son düzenleme:
Arkadaşlar bir konunun trol amacıyla açıldığını düşünebilirsiniz ancak bunu herhangi bir öneri yapmadan belirtirseniz gereksiz mesaja girer.

Öncelikle şurada anlaşalım, bu bütçe direkt olarak her bileşenin amiral gemisinin tercih edilebileceği bir aralık değil. Kullanım amacına göre ya 5950X ve RTX3090 NVLink kombinasyonu ya da (çıkması beklenen) 5990X ve RX6900XT/RTX3080 ikilisi (ki burada çoğu parçayı kısmak gerekecek) alınabilir. Sistemin kullanım amacı belirtilmeli sağlıklı öneri yapmak için.
Oyun odaklı olacak yukarıda da belirtmiştim.Beni uzun yıllar götürebilecek güçlü bir şey istiyorum.

Oyun odaklı olacaksa bütçenin yaklaşık yarısını kullanarak 5950X ve RX6900XT tabanlı bir sistem toplayıp değiştirme sıklığını arttırmanın daha iyi olacağını düşünüyorum. 6 yıl önce çıkan GTX980Ti günümüzde orta-alt seviye kartlar (RTX3060Ti) tarafından geçiliyor, bu da bir örnek.

Ekipmanlar ile birlikte yaklaşık 65-70k gibi bir bütçem var. Ekipman ve sistem bileşenleri için önerilerinizi bekliyorum. Klavye olarak SteelSeries Apex Pro, mouse olarak Logitech G PRO, mikrofon olarak HyperX quadcast s düşünüyorum. Farklı önerilerini yazarsanız çok sevinirim. İyi forumlar. Bütçede artışa gidilebilir.

Banka hesabınızdan o 70 bin TL'yi gösterin bende öneriyim.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı