700-750W PSU'lu bir kasa önerisi

Yarın veya 2 gün sonra Sandisk Extreme 120GB gelecek. :) Yarın kasayı açıp detaylı resimler paylaşırım bekleyebilirsen. :) Kablo yönetimi vs. :)

Acelem yok zaten öyle, beklerim yani. Ben karar vereyim zaten almam 1 ay sürer, hem o arada dolar düşer inşallah :) Bekliyorum resimleri.

Bence bunu alabilirsin. Kasa içerisinde 5 adet ledli fan ile geliyor. Güç kaynağı olarak ise, corsair tek tercihim. İndirim ile 450 tl.

VATAN COMPUTER - CORSAIR - CX SER
VATAN COMPUTER - ZALMAN - Z11 PLUS MidT ATX S

Zalman da güzel evet. Kullanan varsa Zalman Z11'i bir zahmet onun da görüşlerini rica edeceğim. Olup da bu konuyu okuyan varsa :)
 
Zalman ve corsair çok kaliteli ürünler. Yani almışken en iyisini al diyorum. Hiç düşünmene bile gerek yok. Başka kasa alırsan, fan almak zorunda kalacaksın. Zalman fan üretimi bakımından da çok iyi. Ama tercih sana kalmış. Z11'i kullanan arkadaşlar da var elbet. Görüşlerini bekleyebilirsin. Zaten şuan almayacaksın.
Zalman Z11 Plus Case Unboxing & Overview - YouTube
 
Aynen biraz daha görüş almak istiyorum. Evet yani karar vermem gerek önce ki alma aşamasına geçeyim :) Senin öneri de güzel Corsair PSU olması bakımından olsun falan. Neyse bakalım başka arkadaşlar da görüşlerini belirtirlerse ona göre bir yol çizeceğim artık :)
 
Resimleri biraz geç yükledim. Kb

5wuBOLA.jpg

lu6GWpO.jpg


9CHJFSa.jpg
Av9RkNr.jpg
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı