Öyle bir şey yok tamamen yalandır.Hocam ben de bu klavyeyi almayı düşünüyordum ancak ışıklandırması tiz bir ses çıkartıyormuş. Dikkat edin derim.
Öyle bir şey yok tamamen yalandır.Hocam ben de bu klavyeyi almayı düşünüyordum ancak ışıklandırması tiz bir ses çıkartıyormuş. Dikkat edin derim.
www.n11.com
Öyle bir şey yok tamamen yalandır.
Baktım da az önce kabloluymuşSuya falanda dayanıklılığı var. Su, çay (şekersiz), bitki çayı falan dökülmüştü ilk başta bazı tuşlar çalışmıyor ama kısa sürede düzeliyorlar.
Hemen bakacağım.XPG Summoner tavsiye ederim. Yarım senedir kullanıyorum gayet memnunum. Bu fiyat bandında eksiği olmayan bir klavye.
TeşekkürlerKlavye - Kablolu & Kablosuz Klavye - n11
Klavye ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Klavye çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın.www.n11.com
![]()
Corsair K60 RGB Pro CH-910D019-TR TR Cherry Viola Switch Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Corsair K60 RGB Pro CH-910D019-TR TR Cherry Viola Switch Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Corsair K60 RGB Pro CH-910D019-TR TR Cherry Viola Switch Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi özelliklerini incele, 2.299,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
![]()
Asus TUF K3 AURA Red Switch Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Asus TUF K3 AURA Red Switch Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Asus TUF K3 AURA Red Switch Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi özelliklerini incele, 2.849,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Hocam forumda 2 tane konusu var. Yalan değildir. Bu sebepten iade etmiş bir arkadaş.
Baktım da az önce kabloluymuşben de ev kablo dolu olduğu için kablosuz klavye arıyordum ama sanırım istediklerim çok fazla bu bütçe için.
Hemen bakacağım.
Teşekkürler.
@rihenh o bütçede kablosuz mekanik klavye bulmak neredeyse imkansız.
Kablosuz isterseniz piyasanın kralı:
![]()
Asus ROG Falchion Cherry Switch Kablosuz Mekanik Oyuncu Klavyesi Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Asus ROG Falchion Cherry Switch Kablosuz Mekanik Oyuncu Klavyesi fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Asus ROG Falchion Cherry Switch Kablosuz Mekanik Oyuncu Klavyesi özelliklerini incele, 4.273,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Nefes alma moduna alıp sesini dinleyebilir misin?İlginç vallahi ben kaç aydır yıl olmak üzere kullanıyorum öyle bir şey yok.
Evet farkındayım. Zaten ben de ona göre ilk mesajımda 525₺'lik bir klavye önerdim.700 geçemem yazmış.
Aliexpress'te görmüştüm ve hoşuma gitmişti.
Arkadaşlar bunu buldum ne düşünüyorsunuz? Mini olması hoşuma gitti masada çok yer de kaplamaz.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.