700 TL Klavye Önerisi

@rihenh Bir de anladığım kadarıyla o klavye yalnızca bluetooth üzerinden bağlantı kuruyor. USB Dongle yok.
He bir de şu var hangi anahtarı kullandığı belli olmayan Çin malı klavyeye 700₺ verilir mi?
Hocam şarj kablosu var onu bilgisayara takarak da kullanabiliyorsunuz.

Dostum mekanik alma boşver gel beni dinle cynosa v2 al.
Ona da bakayım hocam fiyatı da uygunmuş.
Hocam Trendyol'da ve AliExpress'de daha ucuz du oralardan bakabilirsiniz veya arkadaşlarla benim önerdiğim klavyelere de bakabilirsiniz.
Hocam Trendyol'a baktım fiyat aynıydı Aliexpress'te de muhtemelen klavye Türkçe değildir. Ben en iyisi hepinizin attıklarına bakayım aradan seçme yaparım. Bir kabloyu azaltmak için kablolu faremi kablosuz ile değiştiririm olmazsa yoksa aşırı derecede karmaşık oluyor 3 usb + 1 jak ve şarj aletini takıyorum. Kablo cümbüşünü siz hayal edin :D
He bir de şu var hangi anahtar kalitesi şaibeli Çin malı klavyeye 700₺ verilir mi?
Siz de haklısınız hocam önce güzelce araştırmak etmek lazım. Çin malı ne çıkacağı belli olmaz.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı