justes123
Kilopat
A8G ve 1080p koymuşsun kardeşimEki Görüntüle 189901
Al sana canavar gibi geleceğe dönük sistem.
A8G ve 1080p koymuşsun kardeşimEki Görüntüle 189901
Al sana canavar gibi geleceğe dönük sistem.
A8G ve 1080p koymuşsun kardeşim![]()
Bütçeye yeten en iyi oydu.DSR açıp kullanır artık arkadaş ama kesinlikle bu kadar para verip bu saatten sonra 6700k sistem toplanmaz X99 yapabiliyorken. İlerde SLI yapmaya kalkarsa yada bir video renderlamak istediğinde 6700K yerine 5820K'lı bir X99 sistem seçtiği için o kadar memnun olacaktır ki bizede Allah razı olsun 6700K yerine 5820K'lı X99 sistem önerdilerde bizde onu aldık dese yeter.
![]()
Overclock yapacaksan soğutucuyu 240mm radyatörlü soğutucu ile değiştir. PSU ise modüler 80+ gold öneririm. Bu bağlamda;
Thermaltake Core X31 Siyah Pencereli USB3.0 Kasa Oyuncuların Güvenilir Marketi GameEkstra.com 'da
AKASA AK-LC4002HS01 Venom A20 Intel ve AMD Bütün serilerle Uyumlu 240mm Radyatör Sıvı Soğutm
Evga 750w 80+ Gold Modüler Gq Power Supply GittiGidiyor'da 238881971
Galax GTX1080 8GB 256Bit GDDR5 EXOC 3xDP/HDMI/DVI
Intel Core i7 Broadwell 6850K 3.6GHz 2011Pin Fansz - Teknoloji Pazar | Sadece Teknoloji
*ASRock X99 Taichi Intel X99 3300MHz(O.C) USB 3.1 ATX Anakart (ASRX99-TAICHI)
*Team 16GB(4x4GB) DDR4 ELITE 2400MHz Ram Bellek (TM4E2400Q16)
Eyvallah da kardes, monitör konusunda ne yapacak arkadas? Monitör en uzun vadede alinmayan parcadir bir pc sisteminde. X99 sistem kuracak ama sadece yarisini mi kullansin arkadas? Ayrica 2400mhz'lik ramler render icin biraz zayif. Güzel sistem toplamissin ama toplamda önemli 1-2 unsur eksik kaliyor.... Tabiki bu benim fikrim.
Sana 2. sorum olacak kardesim.
1. Monitör nerde?
2. Neden Galax markasi grafikkarti? Daha dandigini bulamadinmi?
240mm'lik radyatörlü bir sivi sogutmaya bütcesi yeterse kesinlikle katiliyorum, degistirsin.Akasa konusunda cok bir sey diyemicem, ama Corsair, Silverstone, Coolermaster, NZXT,...gibi kendini ispatlamis markalari tavsiye ederim. Bende Silverstone TD02-Lite kullaniyorum.
Güc kaynagini da NZXT yerine paylastigin EVGA 750W 80+ Gold sertifikalisini alirsa cok daha iyi ve verimli olur.![]()
Tamam da benim burda daha cok kastettigim veya demeye calistigim, senin önderdigin sistem monitörü katinca fazlasiyla bütcesini asiyor.
O saydiklarin arasinda xfx,palit,pny dandik. In win, fractal design, bit fenix ve be quiet kullandim cok iyi markalar. Cryorig konusunda bir sey diyemicem . Ben yinede Galax'in cok ama cok dandik bir marka oldugunu düsünüyorum.
Tamam da benim burda daha cok kastettigim veya demeye calistigim, senin önderdigin sistem monitörü katinca fazlasiyla bütcesini asiyor.
O saydiklarin arasinda xfx,palit,pny dandik. In win, fractal design, bit fenix ve be quiet kullandim cok iyi markalar. Cryorig konusunda bir sey diyemicem . Ben yinede Galax'in cok ama cok dandik bir marka oldugunu düsünüyorum.
X99 sistem dizmem bana ne gibi artı kazandırır?
Detaylı açıklar mısınız?
Nasıl sen kendi kullandığın burda pek bilinmeyen markalara iyi diyorsan bende kendi kullandığıma iyi diyorum. Yine de kendi görüşün saygı duyarım. Kimseye bir markayı zorla sevdirecek değilim galax yada kfa2 herneyse babamı oğlu değil sonuçta. Alternatif koydum o parçaları yoksa kendi seçtiği kasa soğutucu yada daha hesaplı raider x99 anakart ile beraber bütçe farkı nispeten azalır elbette.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.