7000 TL'lik Bilgisayar Önerisi

rootsh

Kilopat
Katılım
13 Haziran 2014
Mesajlar
361
Öncelikle merhabalar donanımdan, bilgisayar toplamaktan pek anlamam yeni bilgisayar almayı düşünüyorum bütçem max 7500 TL.

Her oyunu ultrada açmak ve hiç kasmadan oyun oynamak, render işlerimi hızlıca yapmak istiyorum. Fakat internette bir kaç ROG bilgisayara baktım internette ROG G30AB vardı Vatan'da. 7000 TL civarında ama her oyunu ultrada kasmadan açar mı bilemedim.

Sistem topla diyeceksiniz şimdi Asus'un denenmiş optimize edilmiş bilgisayarları var ben toplama yaparım en iyi parçalarla ama ne bileyim bir rog gibi olmaz gibime geliyor.


Bana 7500 TL'yi geçmeyecek her oyunu ultrada hiç kasmadan açacak mümkünse su soğutmalı hazır pc önerebilir misiniz?

Şimdiden çok teşekkürler, iyi forumlar.
 
7500 tl bütçeyle bence çok iyi bir sistem toplanabilir neden hazır pc istiyorsunuz.Hiçbir hazır PC o fiyattaki toplama PC den daha iyi olamaz.
 
Monitörsüz 7000 TL tuttu kalan 500 TL'ye de monitör alabilirsin. Tabi monitörün varsa istersen o 500 TL ile biraz daha upgrade yaparız. :D

7000.jpg
 
Masaüstü bilgisayarı toplama almak daha ucuz ve avantajlı. Buyrun tüm oyunları kasmadan oynayayabilirsiniz. Render konusunda da sizi üzmez.
image.jpg
image.jpg
 
O zaman toplama bilgisayar alıyım ama toplamadanda hiç anlamam bana 7 bin TL'ye toplanılabilecek en iyi pcyi toplayabilir misiniz?

Bu arada 7500 TL olsun içinde monitör ile birlikte.
 
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı