7000 TL'lik Bilgisayar Önerisi

Kardeşim bildiğin saçmalamışsın 3000tl mönitör niye alsın adam? 4k televizyon fiyatı.

Hocam 2 mönitör alabilirsiniz yayınlarda falan avantajı çok olur. İsterseniz 2 dakika durun ben size birşeyler yapayım.

Niye bu kadar alan adam enayimi.. Kişinin bileceği iş ayrıca üslubuna dikkat et saçmaladığım felan yok..

CraZyNoMaD.İyi bilgisayar fakat Klavye Mouse max 7500'müş veya sistem mi sadece 7500? Ben klavye ve mouse dahil 7500 olarak düşünmüştüm.

CraZyNoMaD.İyi bilgisayar fakat Klavye Mouse max 7500'müş veya sistem mi sadece 7500? Ben klavye ve mouse dahil 7500 olarak düşünmüştüm.

Klavye mouse sonradanda tedarik edilebilir. Sağlam çevresel birim alana dek idareten 30tl klavye mouse set alınabilir.

Niye bu kadar alan adam enayimi.. Kişinin bileceği iş ayrıca üslubuna dikkat et saçmaladığım felan yok..

Kardeş 3000 tl nedir ya kendine yeten mönitörlerden 2-3 tane alır yayınlarda çok rahatlar onun yerine.

Bak mesela bu yeter 2 tane alsın 600-700'e.

Samsung S22D300N Full HD LED Monitör

Yani o kadar para saçmamalı mönitöre.

Abicim sen i7 6700k-GTX 980 ya da 980 Ti ve DDR4 4x4 16 GB al. Seni 5-10 yıl Medium-High-Ultra-Extreme'de rahat götürür.

Hocam hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Şimdi bir karar kılmam lazım. Bir tane vga monitörüm var onu yayınlarda kayıt proğramlarını felan kullanırken açıcam diğer alacağım monitör oyunlar için olacak. Şimdi klavye mouse geçelim sonradan alınır onlar. Sistem + Hd gerçekten güzel bir monitör 7500 tl attıklarınız arasında en iyi bütün oyunları ultrada açan 60 fps altına hiç bir şekilde inmeyen sistem hangisi?

Hocam hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Şimdi bir karar kılmam lazım. Bir tane vga monitörüm var onu yayınlarda kayıt proğramlarını felan kullanırken açıcam diğer alacağım monitör oyunlar için olacak. Şimdi klavye mouse geçelim sonradan alınır onlar. Sistem + Hd gerçekten güzel bir monitör 7500 tl attıklarınız arasında en iyi bütün oyunları ultrada açan 60 fps altına hiç bir şekilde inmeyen sistem hangisi?

Kardeş ilk sistem gayet güzel. Bazı şeylerden kısılarak benim dediğim mönitörlerden 2 tane alınabilir.

E.Kartı : GTX 980Ti
İşlemci : Intel Core i7 4930K
Anakart :MSI Z170A GAMING PRO
Bellek (RAM ) : 16 GB HyperX FURY Black Quad KitHX424C15FBK4/16
Harddisk : Seagate 3,5″ 2TB Barracuda 7200 RPM
SSD :Samsung 850 EVO 250 GB
Kasa : Cooler Master HAF 922
Güç Kaynağı : Cooler Master G750M 80 PLUS 750W
Soğutma : Cooler Master Hyper 103
Monitör : AOC 24″ G2460Pqu

Evet kardeşim bunu birkaç bilgisayarcıya götür iyi mi felan de 500 TL ye de Logitech G300S ve G105 gibi klavyelerini alıp hatta olmadı G230 da al kulaklık.5 6 sene Dying Light Gibi oyunları GTA 5 ' i Advanced Graphics gibi abartılı şeylerde oynayabilirsin 50 60 Fps hadi bunu alırsan hayırlı olsun artık :D

Bu sistemin işlemcisi ile anakartı birbirine uymuyor. Biri 1150 destekli Intel işlemci, anakart ise 1151. Bunun dışında diğer sistemleri tercih edebilirsiniz. Özellikle, GTX 980Ti olması şartıyla.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı