7000 TL'lik Bilgisayar Önerisi

Kardeş daha iyidir ROG bilgisayarlarda sıkıntı çıkabiliyor.Kullanılmış işlemciyle karşılaştım bir keresinde.Fakat GTX 980Ti şuan en iyi ekran kartlarından bir tanesi.GTX 970 ile yarışıyor.Önerdiği işlemciler K serisinden iyi bir güç kaynağıyla ya da ben çok performans istiyorum dersen bütçeyi artır crossfire yap iki tane R9 280X ile ben de karar veremiyorum benim bütçe 3500 fakat bunu unutma çok fps görüntü yırtılmalarına sebep olur . Tavsiyem bütçeni açmadan 60FPS rahat ve 4 5 sene Crysis 3 gibi bir oyunu oynatacak bir bilgisayar alman.Sen bilirsin.

Kardeş ilk söylediğinde bir güldüm.GTX 970 bile sana yetecektir aslında.Sen bana oynayacağın en ağır oyunu söyle.Mesela GTA 5 60FPS in altına da inmesin üstüne de çıkabilsin.Yani bir açtımmı Vsync ' yi 120 yi görebileyim diyeceğin bir bilgisayar istiyorsan.GTX 970 ve i5 4690 üzerine bilgisayar toplayabilirsin paran da sana kalır.Söyle crysis 3 oynayacağım diyorsan sana 100 fps te crysis 3 oynatacak toplatayım.Ya da GTA 5 diyorsan ona göre bir sistem atarım sana kardeşim.OKEY ?

Youtube'da oyun videoları çekeceğim dostum. Her oyunu 60 fps - 120 fps arasında oynamak istiyorum ve ultrada olmalı yani sadece bu kadar bütçe 7500 TL.

Ya şimdi ben bişey anlamadım bu topladığın pc ROG bilgisayarlardan daha mı iyi?
Metehan dostum, sen istediğin ROG bilgisayarı getir, biz karşılaştıralım. Sen oyun için istemişsin kasayı. Oyun için istiyorsan ekran kartı çok çok çok önemlidir. Bu arada 2. arkadaşa sesleniyorum, 7000 liraya kasa toplayıp niye ssd koymadın :)

MSI 980 Ti ws Galax 980 Ti HOF = Galax wins =)

Gta 5'i ultrada açar mı bu attıklarınız arkadaşlar? Nova ve Vatan'daki?

60 fps altına inmesin yeterli
2 bilgisayarda Gta 5 i ultra ayarda 2 tane açsan bile 60 fps'nin altına düşmeyecek.

E.Kartı : GTX 980Ti
İşlemci : Intel Core i7 4930K
Anakart :MSI Z170A GAMING PRO
Bellek (RAM ) : 16 GB HyperX FURY Black Quad KitHX424C15FBK4/16
Harddisk : Seagate 3,5″ 2TB Barracuda 7200 RPM
SSD :Samsung 850 EVO 250 GB
Kasa : Cooler Master HAF 922
Güç Kaynağı : Cooler Master G750M 80 PLUS 750W
Soğutma : Cooler Master Hyper 103
Monitör : AOC 24″ G2460Pqu

Evet kardeşim bunu birkaç bilgisayarcıya götür iyi mi felan de 500 TL ye de Logitech G300S ve G105 gibi klavyelerini alıp hatta olmadı G230 da al kulaklık.5 6 sene Dying Light Gibi oyunları GTA 5 ' i Advanced Graphics gibi abartılı şeylerde oynayabilirsin 50 60 Fps hadi bunu alırsan hayırlı olsun artık :D

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı