7000 TL'lik Bilgisayar Önerisi

Hayır tabikide. Para çok zaten amacım eğlenmek, insanlara güzel hizmet sunmak. Dediklerinize göre Nova Bilgisayar'dakini alıcam tabi ben Adana'da yaşıyorum bu parçaları Vatan'dada bulabilirim değil mi? :)

Aynen al CyberIlhan'ın önerdiği gibi Hudkptn'nin sistemi fakat SSD'yi çıkarıp bu anakartı al bence. Hem 2'li SLI destekliyor. Hemde sen kullanmayacak olsan bile 3'lü Crossfire (AMD) destekliyor. Anladığım kadarıyla sen son ayarda 50-60 fps istiyorsun. Tek GTX 980 Ti bunu sana sunacaktır fakat sunmamaya başladığı zaman bir GTX 980 Ti ile SLI yaparsın. Ha bu arada sakın Galax GTX 980 Tİ'den vazgeçme tam bir Overclock canavarı.

MSI Z170A GAMING PRO, Z170, DDR4, Socket 1151, Mystic Light, USB 3.1, Turbo M.2 Anakart, Fiyat: 648 TL

Ya arkadaşlar saçmalamayın. Bu fiyata 5820K'lı harika bilgisayarlar çıkar. Neden 6700K öneriyorsunuz. Lütfen yapmayın. Şu sistemi topla dostum:

19 -7000 TL monitörsüz.png

inventus Bilgisayar

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı