7200 TL'ye gaming laptop önerisi

Bu atılan linkteki cihazı satın aldım. Şu an o bilgisayar ile yazıyorum. Cihazın ödemesini yaparken vergisini de vererek ödeme yapıyorsunuz. Normalde cihaz 730 dolar siz bu paranın üstüne 191 dolar hem kargo hem vergi ödemesi yapıyorsunuz. Ürün gümrükte veya başka bir yerde iken beni aramadılar. Direk sipariş verdim 13 günde elime ulaştı. Aramex kargo ile gönderildi. Cihazdan bahsedecek olursam sıcaklık değerleri diğer 10. nesil Intel işlemcilere göre çok daha iyi oyunlarda ortalama 72 derece oluyor. Ekranı 144 Hz olması çok büyük avantaj. İçinde 2000 MB okuma 1000 MB yazma bulunan M.2 SSD var. Genel olarak cihazdan memnunum.

Hocam beni bul. Şaka bir yana size ulaşabilrceğim e-posta, Instagram var mıdır bende almayı düşünüyorumda birkaç sorum var 😊
 
Bu atılan linkteki cihazı satın aldım. Şu an o bilgisayar ile yazıyorum. Cihazın ödemesini yaparken vergisini de vererek ödeme yapıyorsunuz. Normalde cihaz 730 Dolar siz bu paranın üstüne 191 Dolar hem kargo hem vergi ödemesi yapıyorsunuz. Ürün gümrükte veya başka bir yerde iken beni aramadılar. Direk sipariş verdim 13 günde elime ulaştı. Aramex kargo ile gönderildi. Cihazdan bahsedecek olursam sıcaklık değerleri diğer 10. nesil Intel işlemcilere göre çok daha iyi oyunlarda ortalama 72 derece oluyor. Ekranı 144 Hz olması çok büyük avantaj. İçinde 2000 MB okuma 1000 MB yazma bulunan M.2 SSD var. Genel olarak cihazdan memnunum.

Hocam peki Amazon, Newegg gibi siteler aracılığıyla alınan ürünlerde 2 yıllık garanti mevcut mu?
 
Bu atılan linkteki cihazı satın aldım. Şu an o bilgisayar ile yazıyorum. Cihazın ödemesini yaparken vergisini de vererek ödeme yapıyorsunuz. Normalde cihaz 730 Dolar siz bu paranın üstüne 191 Dolar hem kargo hem vergi ödemesi yapıyorsunuz. Ürün gümrükte ve ya başka bir yerde iken beni aramadılar. Direk sipariş verdim 13 günde elime ulaştı. Aramex kargo ile gönderildi. Cihazdan bahsedecek olursam sıcaklık değerleri diğer 10. nesil Intel işlemcilere göre çok daha iyi oyunlarda ortalama 72 derece oluyor. Ekranı 144 Hz olması çok büyük avantaj. İçinde 2000 MB okuma 1000 MB yazma bulunan M2 SSD var. Genel olarak cihazdan memnunum.
Hocam resmi garantili mi yoksa ithalçı mı?
 

Geri
Yukarı