7200 TL'ye Huawei Mate 20 Pro alınır mı?

Yukarida dedim zaten PF1 kamera olarak bu cihazlar kadar iyi değil. S9 Plus, S9 ve P20 almak en doğrusu. Ikinci kamera, RAM ve batarya faktörlerini düşündüğümde S9 Plus daha doğru olur. Ön kamera tarafinda S9 serisi daha iyi, video kısmında da S9 daha iyi, gündüz çekimlerinde çok ufak farklar var foto konusunda Huawei az farkla önde.
S9+'da ekledik. Yalnız eski telefonu S7'den nasıl olduysa memnun kalmamış İphone modellere göre. S9+ bu yargıyı kırar umarım. Yarın alacak gibi şu an S9+ ve İphone 8 Plus arasında.
 
Çin markası olan hiçbir telefona 1200 TL üzerini vermem.

Ayrıca, uzun süre idare etmekle Android telefonu aynı cümle içinde görünce kanım çekildi.

6 ay sonra rehbere girilmez olan bu işletim sistemini uzun süre idare etmesi için öneriyorlar ::kararsız:
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam çoğu şey Çin'de üretilip Türkiye'ye getiriliyor ve bunlar merdiven altı markalar değil. Vestel Venüs Türkiye'de üretildi de (montajlandı) noldu? Z20 hariç.
Ben neyin nerde üretilip hangi kalite malzeme kullanıldığını iyi biliyorum.

Bu çin menşeili markalar, kağıt üzerinde çok kral telefonlar. Ama leğen plastiğinden üretiliyor :(
 
iphone 8 çok güzel tercih olmuş. Ekran yanığı, android sistem şişmesi, kalitesiz kasa malzemeleri gibi dertlerin hiç biriyle uğraşmayacak. Tertemiz yıllarca kullanır. Ayrıca telefon bozulduğunda teknik servisi kullanıcı hatası olmadığına da uğraşmayacak. Telefonun ses açma tuşu bozulmuş, hop sana 0 telefon veriyorlar. (y)
 
8 Plus iyi tercih olmuş arkadaşın için.

Sırf Iphone markasini öveceğim diye de saçma sapan göndermelerde bulunma. Amiral gemisi Android modellerinin hiçbirinin malzeme kalitesi sorunu, Android eski hantal Android değil. Ekran yanığı her telefon modelinde çıkan sorun değil. Ekran yanığı X modelinde de görülebiliyor nadir de olsa. Garanti konusuna gelirsek Apple bu noktada Android markalarından daha iyi, tuş bozuk oldu diye de sıfır telefon vermezler o kadar abartmayın. Garantisi de bir zahmet iyi olsun 10 bin TL fiyatina telefon satiyor.
 
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı