7300 TL, RX 5600 XT sistem için fazla mı?

Anladım teşekkür ederim. Bu PSU'yu düşünüyorum şu anda. Daha uygun fiyata önerebileceğiniz bir şey var mı ?
Linkini attığınız PSU iyidir.

Anladım teşekkür ederim. Bu PSU'yu düşünüyorum şu anda. Daha uygun fiyata önerebileceğiniz bir şey var mı ?
Kendi kullandığım güç kaynağı. 1 yıldır sistemimde yer alıyor. Şahsen memnunum ama maksimum bütçeniz nedir? Duruma göre başka bir şeyler önerebiliriz.

@takaSh1 470 TL'ye 700W olması pek güven vermedi açıkçası. Fakat High Power iyi markadır, düşünebilirsiniz High Power'ı.

Cooler Master MWE 650W 80+ vardı İncehesap'ta. Mobilde olduğum için bakması zor oluyor. Fiyatına biri bakabilir mi rica etsem?

Bence CM MWE 650W'ın altına düşmeyin.

Bu da bu fiyatlarda en alınabilecek modellerdendir. Şiddetle tavsiye ederim.

@takaSh1 470 TL'ye 700W olması pek güven vermedi açıkçası. Fakat High Power iyi markadır, düşünebilirsiniz High Power'ı.

Cooler Master MWE 650W 80+ vardı İncehesap'ta. Mobilde olduğum için bakması zor oluyor. Fiyatına biri bakabilir mi rica etsem?

Bence CM MWE 650W'ın altına düşmeyin.
Mantıklı bir ürün bu bence de.

Maksimum 500 TL'ye çıkabilir gibiyim .Zorlarsam 600 olabilir.

@Bariskent ve @Efe10'a, katılıyorum. GOLD bir verimlilik ile fiyat noktasında benzeri olmayan bir ürün. Ama bütçe aşılamıyorsa aşağıdaki ürünü düşünebilirsiniz:

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı