7500F - 9060XT sistem nasıldır?

Ev
Evet ana kapasitörler Ltec, ortalama bir marka, belki ChangeX ile yakın yada bir tık üstü. Genel olarak giriş-orta seviyesi yeterli bir psu.

Çinli firmalar Japon diyor ama çıkan kapasitörler vasat. En başta Gamepower. Pazarlama stratejisinden ibaret.
Bunlar Çin'den alıp alıp logo basıyor, japon da olsa evet vasat. Yani bana Çin, Japon diye değerlendirmek mantıklı gelmiyor. Ya işe yarardır yada değil.

Bunlar Çin'den alıp alıp logo basıyor, japon da olsa evet vasat. Yani bana Çin, Japon diye değerlendirmek mantıklı gelmiyor. Ya işe yarardır yada değil.
Bu modelde o şekilde. Farklı bir firmaya yaptırılmış.

@NAVEAX @roxy1881 @yusuf7878 @940177
Arkadaşlar etiket için özürdilerim hakkım kalmasım diye atıyorum .çünkü 1 saatlik mute yedim nokta ve virgül kullanmadım diye .hakkınızı helal edin . Attığınız bütün yorumları tek tek okudum.hepinizr ilginiz için teşekkürlerimi sunarım .Asıl konumuza dönelim attığınız bütün yorumları okuyarak şöyle 1 değişiklik yaptım bence son derece mükemmel oldu . Bütçe kısıtlı olduğu için büyük bir upgrade yapamıyorum anlayışla karşılayın bütün mesajlarınız için tekrar teşekkürlerimi sunar ve özür dilerim burda 10 dan fazla adam mazur bırakıldı yönetim adına tekrardan özür diliyorum son fotoğrafları atıyorum herkesten bu ilgiyi tekrar bekliyorum

Dosya Ekleri

• Screenshot_20250807_223652.jpg
    66,5 KB · Görüntüleme: 25
  • Screenshot_20250807_223648.jpg
    77,5 KB · Görüntüleme: 24

Öncekinden kesinlikle daha iyi olmuş süreçte yükseltirsin AMD Ryzen 7'ye kadar sıkıntı çıkarmaz sa X3D falan ağır gelir o anakartın aklında bulunsun.

@Iwatani Naofumi @Burak Karabal hocam hakkım kalmasın son mesajıma bakar mısınız

Öncekinden kesinlikle daha iyi olmuş süreçte yükseltirsin AMD Ryzen 7'ye kadar sıkıntı çıkarmaz sa X3D falan ağır gelir o anakartın aklında bulunsun.
Hocam yükselme zor olur ama zaten anakartın çok yüksek seviye olmadığını. Viliyorum

Hocam güzel olmuş sistem ama bana çok pahalı geldi, hiçbir avantajı yok. Hatta tek tek toplasanız daha iyisini çıkartabilirsiniz. Tavsiye etmiyorum.
Bu modelde o şekilde. Farklı bir firmaya yaptırılmış.
Hocam birçok büyük firma oem üreticilere ürettiriyor, kendisi üretmiyor zaten. O nedenle önemli olan ürünün farklı bir firma tarafından üretilmesi değil, nasıl bir firma tarafından üretildiği. Bahsettiğimiz ürün ise yeterli bir psu.

Biliyorum hocam. Siz Aigo markası kendisi üretiyor dediğiniz için böyle dedim.

Neyi tavsiye edersiniz hocam

Yanına monitör klavye fare kulaklık hepsini aldım onlarda 7 8 civarı tutuyor buraya atmıyım şimdi gene mute atarlar yalnış diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…