76 Kiloda 7 kilo verilirse deri sarkar mı?

Centilmen06

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba, 16 yaşında, 1.70 boyunda ve 76 kilo bir erkeğim. Benim hedefim 70 kilo. 6-7 kilo versem deri sarkması olur mu? Veya diyet yapmam büyümemi ve boy uzamasını engeller mi?

Merhaba, 16 yaşında, 1.70 boyunda ve 76 kilo bir erkeğim. Benim hedefim 70 kilo. 6-7 kilo versem deri sarkması olur mu? Veya diyet yapmam büyümemi ve boy uzamasını engeller mi?
Bu yaşlarda deri sarkması olmaz ve diyet yapman büyümeni vesayire engellemez.

Hayir, diyet boy uzamani ve buyumeni engellemez aksine daha saglikli ve dengeli hale getirir. Deri sarkmasi oyle kolay kolay olan bir olay degil 20-30 kilo gibi yuksek kilolari bir anda verirsen olabilecek bir sey. Spora gidiyorsan kilona oranla alacagin kalorine ve besin degerlerine gore bi diyet ayarla veya diyetisyene git.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam ben de 16 yaşındayım, boyum 183. Eskiden kilom 88'di şimdi 76 kiloyum 12 kilo verdim sarkma olmadı.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ekmek ve şekeri kes, doğru yapıyorsun. Annene söyleyebilirsin yağsız yemek yapması senin için çok daha iyi olur.

Pirinç pilavı yiyebilir miyim?

Hocam ben de 16 yaşındayım, boyum 183. Eskiden kilom 88'di şimdi 76 kiloyum 12 kilo verdim sarkma olmadı.

Hocam çok sert bir diyet programınız mı vardı yoksa hafif miydi? Diyet programınızı yazar mısınız?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı