BlueScreenSlayer
Hectopat
Hocam package power kısmı çok yüksek ondan olabilirmi ?Terslik var bence eğer yükte olmadan maksı o şekilde gördüyse. 360mm sıvı soğutucuyla bide.
Hocam package power kısmı çok yüksek ondan olabilirmi ?Terslik var bence eğer yükte olmadan maksı o şekilde gördüyse. 360mm sıvı soğutucuyla bide.
Bence BIOS'la oynamadıysan alakası yoktur, soğutucuyla alakası olabilir.Hocam package power kısmı çok yüksek ondan olabilirmi ?
Hocam biosu default ayarlara aldım. Default almama rağmen değişmemiş olma ihtimali yok gibi ama bilemiyorum.Bence BIOS'la oynamadıysan alakası yoktur, soğutucuyla alakası olabilir.
Hocam peki boşta bu değerler neyden kaynaklanıyor olabilir? Demek istediğim sıvı soğutma montajı iyi gözüküyor. Kasa havalandırası da iyi ancak stock ayarlarda bu kadar olması fazla.86 derece 94 Watt için normal. Bir sorun yok.
Sorun boştayken işlemcisinin 94 watt çekmesi zaten.86 derece 94 Watt için normal. Bir sorun yok.
94 watt güç tüketirken işlemci kullanımınız boşta % kaç?Hocam peki boşta bu değerler neyden kaynaklanıyor olabilir? Demek istediğim sıvı soğutma montajı iyi gözüküyor. Kasa havalandırası da iyi ancak stock ayarlarda bu kadar olması fazla.
Boşta 94 watt çekmiyor, programı açtıgı andan itibaren en düşük güç tüketimi 43 watt.Sorun boştayken işlemcisinin 94 watt çekmesi zaten.
94 watt güç tüketirken işlemci kullanımınız boşta % kaç?
Tamamda 43watt'ta saçma. Aynı işlemciyi kullanarak ekran görüntüsü attım, bende 18.5Watt harcıyor.Boşta 94 watt çekmiyor, programı açtıgı andan itibaren en düşük güç tüketimi 43 watt.
Bunu düşürmek istiyorsan güç ayarlarından dengeli moda al bilgisayarı.
Dengeli mod.Tamamda 43watt'ta saçma. Aynı işlemciyi kullanarak ekran görüntüsü attım, bende 18.5Watt harcıyor.
Dengeli mod açık zaten hocam
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.