7750 TL sistem ve monitör önerisi

Siz olsanız hangi sistemi tercih ederdiniz?

• MSI Aegis-X

Oy: 0 0,0%
  • Toplama PC

Oy: 53 100,0%

• Oy verenlerin toplamı
    53
Merhaba , ben kuzeni :) Ya ben ya kuzenim paylaşacaktı fotoğrafları benden olsun dedik. Konuya öncelikle @bgiannis kuzenimi etiketliyerek başlıyorum arkadaşlar şuan kurulum işlemleri tamamlandı. Akşamda Windows 10 kurulumu ardından Benchmark , FPS vs. tüm testleri yapacağız. Sistem canavar oldu öncelikle sistemin fotoğrafını atıyorum buraya neyi ne kadar nerden aldık soruları kalksın ortadan ardından tam kurulu fotoğraflarını paylaşıyor olacağım. Herkese olumlu , olumsuz desteklerinden ve eleştirilerinden dolayı teşekkür ediyoruz. İyi ki varsınız Technopat
Tekrardan herkese teşekkür ediyoruz. İyi forumlar diliyoruz @bgiannis :matrix:

Hocam kasa nasıl sizce ben de görüntüsünü beğendiğimden bunu sipariş verdim

@katates İyi kasadır. Adı yeter. Corsair.

Hocam kasa nasıl sizce ben de görüntüsünü beğendiğimden bunu sipariş verdim

Kasa güzel. Tavsiye ederim kaba tabir espritüyel olsun biraz tüm parçalar (Ram, Anakart, Kasanın fanları, Soğutucunun üst tarafındaki ışık) hepsi Kırmızı Led'li olduğu için " Pavyon " gibi oldu kasa biraz :D Ama kasayı %100 öneririm. Çok memnun kaldık ilk tepkimiz " Oha kasa bu kadar kocaman mıydı lann!" oldu. Masanızın üzerinde yer varsa tam masaüzerine koymalık kasa cıvıl cıvıl :)

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı