8-10k 3D yazıcı önerisi

Yer
Hatay/Antakya
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
RTX 4060 LAPTOP GPU i7-13650HX CPU 16GB 4800MHZ DDR5 RAM 512GB NVMe M.2 SSD
Merhaba hobi amaçlı 3D yazıcı alacağım. Bütçem zorlarsam 10k bulur. Şu an 8K ya ender 3 V2 Neo var. Bu yazıcıdan daha iyi bir yazıcı var mı yoksa bu yazıcıyı alsam olur mu?

creality markasına bakıyorsan yakın zamanda ender 3 V3 SE çıkacak, onu incele kağıt üzerinde çok daha iyi, fiyat olarak da uygun şu an için.

Hocam fiyat farkını göz önünde bulundurmazsak gene de V3 SE daha mı iyi?

Son düzenleme:
Ön sipariş ürünü dikkat ettiysen, ben alışveriş yaptım geçmişte, memnun kalmıştım, linkten incelersin:Robolink - n11.com

Ayrıca ürünü de araştır öncesinde.

Ön sipariş olduğunu fark etmedim hocam. Dediğiniz gibi öncesinde gene de araştırayım. Ürünü önerdiğiniz için çok teşekkür ederim büyük ihtimalle fark bile etmeyecektim.

Rica ederim. Makine çok yeni olduğu için kullanıcı deneyimine pek ulaşamazsın, Reddit'e bakabilirsin. Genelde başlarda ağlayan çok olur gözün korkmasın ama dikkate de al, forumda K1 alanlar biraz mutsuz sorunları sebebiyle.

Ben Elegoo Neptune 4 kullanıyorum, o da yeni, onu da araştırabilirsin, biraz uğraş isteyen yanları var ama üstesinden geliniyor ama Creality gibi yaygın değil FDM'de.

Son düzenleme:
Rica ederim. Makine çok yeni olduğu için kullanıcı deneyimine pek ulaşamazsın, Reddit'e bakabilirsin. Genelde başlarda ağlayan çok olur gözün korkmasın ama dikkate de al, forumda K1 alanlar biraz mutsuz sorunları sebebiyle.

Ben elegoo neptune 4 kullanıyorum, o da yeni, onu da araştırabilirsin, biraz uğraş isteyen yanları var ama üstesinden geliniyor ama creality gibi yaygın değil FDM'de.

Benim de çok bilgim yok hocam. İlk yazıcım olacak genelde creality alınmış ve sorun olursa ilk yazıcım olduğu için kendime güvenemem bu yüzden creality tercih edeyim diyorum. Başka marka öneriniz var ise gene beklerim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı