Çözüldü 8 GB RAM kullanılabilir 3.96 görünüyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Anıl Gemici

Decapat
Daha fazla  
Arkadaşlar bilgisayarım 4x2 8 GB RAM bilgisayar ilk başta 8 GB RAM kullaniyordu. Bazen bilgisayari yeniden açtığımda 3.96 oluyordu kullanilabilir miktar. Ben MSConfig'le vs internet bulduğum çözümler oluyordu. Sonradan yine 3.96 oldu ve ne yapsam düzelmedi. Bir nedenden bilgisayari televizyona bağlamistim ve 8 GB RAM gösterdi. Sonradan tekrar normal monitörüme takınca da 8 oldu fakat bilgisayari yeniden acinca.3.96 oldu.

Çözüm
Arkadaşlar bilgisayarım 4x2 8 GB RAM bilgisayar ilk başta 8 GB RAM kullaniyordu. Bazen bilgisayari yeniden açtığımda 3.96 oluyordu kullanilabilir miktar. Ben MSConfig'le vs internet bulduğum çözümler oluyordu. Sonradan yine 3.96 oldu ve ne yapsam düzelmedi. Bir nedenden bilgisayari televizyona bağlamistim ve 8 GB RAM gösterdi. Sonradan tekrar normal monitörüme takınca da 8 oldu fakat bilgisayari yeniden acinca.3.96 oldu.

Evet arkadaşlar 3. ve 4. slot bozuk 1 ve 2. slota taktım RAM'leri 6,97 gösteriyor şu an.
Birinde bir sıkıntı olmuştur ramleri teker teker deneyin. Slotları da ayrı ayrı deneyin.
Onu yapıyorum şuan ve bir şey sormak istiyorum bende 4 slot var bu ramleri 1 3 ya da 2 4 takmak mi zorundayım bir yerde duymuştum 3 slotta arıza var

Hocam Windows 7 de 64 Bit zaten.
Ramında arıza olabilir.
Ramleri denedim ramlerde sıkıntı yok

Slot arızalı hayırlı olsun o slotu kullanmayın.
1. Ve 2. Slot çalışıyor tek

Evet arkadaşlar 3. ve 4. slot bozuk 1 ve 2. slota taktım RAM'leri 6,97 gösteriyor şu an.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm

Technopat Haberler

Geri
Yukarı