8 TL'ye 8 Steam Oyunu

Resimleri paylaştım, sorunsuz aktive oluyor...

Ben de mail bekliyorum hocam, benim hesapta ilk resimdeki kısım boş görünüyor şimdilik. Aktive edince yine buraya bildiririm. Ayrıca arkadaşlar hiç olmadı g2a'da satarsınız oyunları, illa oynama amaçlı düşünmeyin

STALKER dışı G2A'de 1-2 dolara satılıyor olsun yine almam oyunları valla. Para edecek oyunlar değil maalesef.

Direk yapıştırdım aldım umarım bir sorun çıkmaz. Teşekkürler

Keyiniz geldi mi ve aktif ettiniz mi hocam ? Ben hala key bekliyorum gelmedi. Adamlara mail yolladım cevap da gelmedi.

Keyler geldi hiçbir sorun çıkmadı tam para kestiler üstelik ama bundan sonra sorun çıkarır mı bilemiyorum. Kredi kartımı sonradan kullanma gibi bir ihtimalleri yok değil mi ?

Keyler geldi hiçbir sorun çıkmadı tam para kestiler üstelik ama bundan sonra sorun çıkarır mı bilemiyorum
Ben de neden olmadı acaba anlayamadım. 2.79 euro'luk bir dekont mail olarak geldi ama bankada 12 lira kadar düşüş oldu. Keyler de yok, mail attım cevap da yok.

Ben de neden olmadı acaba anlayamadım. 2.79 euro'luk bir dekont mail olarak geldi ama bankada 12 lira kadar düşüş oldu. Keyler de yok, mail attım cevap da yok.

Bana dekontla keyler aynı anda geldi 2 farklı mail olarak. Umarım gelir senin keylerde

Arkadaslar 1 saat oncesi kadar aldim bende dekont maili geldi ama keyler malesef daha gelmedi facebook ile uye olmustum acaba ondanmi kaynakli ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…