8 TL'ye 8 Steam Oyunu

Bundlestar, bugün itibariyle güzel bir kampanya başlattı, ismi Allstar Bundle ve sadece 2.78 Avroya 8 adet oyuna sahip olabilirsiniz. Oyunların toplam değereinin 100 Dolar olduğu belirtilmiş...

Oyunlar: Tropico 4 Steam Special Edition, Magicka, S.T.A.L.K.E.R: Clear Sky, Mount & Blade: With Fire And Sword, System Shock 2, Deponia, To The Moon, Prime World: Defenders

Link: www.bundlestars.com: All Stars Bundle

Son düzenleyen: Moderatör:
11111.jpg
2222.jpg

Resimleri paylaştım, sorunsuz aktive oluyor...

Ben de mail bekliyorum hocam, benim hesapta ilk resimdeki kısım boş görünüyor şimdilik. Aktive edince yine buraya bildiririm. Ayrıca arkadaşlar hiç olmadı g2a'da satarsınız oyunları, illa oynama amaçlı düşünmeyin :D

Ben de mail bekliyorum hocam, benim hesapta ilk resimdeki kısım boş görünüyor şimdilik. Aktive edince yine buraya bildiririm. Ayrıca arkadaşlar hiç olmadı g2a'da satarsınız oyunları, illa oynama amaçlı düşünmeyin :D

STALKER dışı G2A'de 1-2 dolara satılıyor olsun yine almam oyunları valla. Para edecek oyunlar değil maalesef. :D

Arkadaslar 1 saat oncesi kadar aldim bende dekont maili geldi ama keyler malesef daha gelmedi facebook ile uye olmustum acaba ondanmi kaynakli ?

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı