8 TL'ye 8 Steam Oyunu

Bundlestar, bugün itibariyle güzel bir kampanya başlattı, ismi Allstar Bundle ve sadece 2.78 Avroya 8 adet oyuna sahip olabilirsiniz. Oyunların toplam değereinin 100 Dolar olduğu belirtilmiş...

Oyunlar: Tropico 4 Steam Special Edition, Magicka, S.T.A.L.K.E.R: Clear Sky, Mount & Blade: With Fire And Sword, System Shock 2, Deponia, To The Moon, Prime World: Defenders

Link: www.bundlestars.com: All Stars Bundle

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşım yaklaşık olarak 12-13 Tl civarı bir bakiyeye ihtiyacın var. 3 küsür Tl onay için çekiyorlar sonrasında o para geri hesabına geçiyor. 7.94 Tl kadar da oyunlar tutmuştu.

Para çekmişler karttan. Nasıl geri alacağız ? Ulaşacağımız bir yer varmı ?

Geri yollamaya başladılar sorun yok. :)

Dosya Ekleri

• hataa.png
    hataa.png
    11,2 KB · Görüntüleme: 296
Nasıl ödeme yöntemleri kullanıyorsunuz bilmiyorum ama bugüne kadar hiçbir sitede beş kuruş param kalmadı...

İlk çekilen para sanırım doğrulama için. Eğer öyle ise 8 TL'nin biraz altına gelmiş oldu:

Eki Görüntüle 59255
Şehir dışındaydım siteye giremedim. Paypal üzerinden almıştım kredi kartı ekstrasın da para kesilmiş mail attım paypal da sorun olmuş dediler parayı iade edecekler teşekkürler

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı