inventus.com.tr

inventus.com.tr
				İkinci el sitelerinde kapalı kutu mizar MZ60, hk Gaming GK61 gibi klavyeler ucuz fiyatlara satılıyor. Normalde rahat 1000TL üstü edecek klavyeler ama 500TL civarındalar. Nedeni de Amazon'da fiyatında hata olup da ucuza satıldığında alanlar. Stokladılar ve satıyorlar. Bunlardan birini almanız en mantıklısı.
Olmaz diyorsanız bundan başka adamakıllı ürün kalmadı bu fiyatlara:

REDRAGON K568 RGB DARK AVENGER RED Mekanik Gaming RED Switch Türkçe Klavye - inventus
REDRAGON K568 RGB DARK AVENGER RED Mekanik Gaming RED Switch Türkçe Klavyeinventus.com.tr
Gamepower'ın tek düzgün klavyesi Calypso var fullsize istiyorsanız.Başka önerebileceğin var mı?
Gamepower'ın tek düzgün klavyesi Calypso var fullsize istiyorsanız.

Gamepower Calypso Rainbow Red Switch Optik Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Gamepower Calypso Rainbow Red Switch Optik Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Gamepower Calypso Rainbow Red Switch Optik Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi özelliklerini incele, 1.544,66 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Yine de önceki mesajdakiler çok daha mantıklı.
Başka düzgün bir mekanik yok bu fiyatlara maalesef. Bunlar dışındakiler uzun vadede algılamama sorunu yaşatacaktır.Şu 2. elden al dediklerin %60 olduğu için onlardan birini almak istemiyorum. Redragon K568'i düşünebilirim. Başka önerdiğin varsa söylersen güzel olur. Teşekkürler.
Başka düzgün bir mekanik yok bu fiyatlara maalesef. Bunlar dışındakiler uzun vadede algılamama sorunu yaşatacaktır.
Evet güvenilir bir site. K568R yay sesini sıkıntı etmezseniz güzel klavye.İventus güvenli bir site mi Redragon K568'i almayı düşünüyorum da.
Evet güvenilir bir site. K568r yay sesini sıkıntı etmezseniz güzel klavye.
Evet güvenilir bir site. K568r yay sesini sıkıntı etmezseniz güzel klavye.
Bir bilgim yok. Belli olmaz. Zaten son gün diye belirtiliyordu. Görmüşsünüzdür diye düşünmüştüm.Inventus'da ne zaman indirim gelir indirimi bitmiş klavyenin. Bir bilgin varsa söyler misin?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.