- Makaleler
- 42
CL19 bir tık yüksek ama o RAM'e OC yapanları gördüm. Bence de OC ile CL'si düşebilir.
Peki OC yapmadan kullansak(çünkü pek anlamam OC yapmaktan zarar vermek istemiyorum sisteme) çok performans eksikliği yaşar mıyız CL16 RAMlere kıyasla? Bu fiyat bandında alınabilecek başka RAM öneriniz var mı yoksa bu tercih edilebilir mi?CL19 bir tık yüksek ama o RAM'e OC yapanları gördüm. Bence de OC ile CL'si düşebilir.
Çok teşekkür ediyorum hocam. Gigabyte B450M S2H Anakart ile uygun mudur peki mevcut durumda bu Anakartı satın alacağım gibi duruyor.Biraz daha gecikmesi yüksek olur.
FPS olarak birkaç FPS olabilir.
Ben alınabilir buluyorum, 3000 bir işlemci ile kullanılırsa iyi. OC derken sadece CL düşürün az.
Eğer stok bitmeden alabilirsem R5 3600X alamazsam en az R5 3600 olacak gibi duruyor.Anakart uyumludur, işlemci ne olacak?
Hocam zahmet olmazsa tamamen bittikten sonra sistemi paylaşırmısınız.Eğer stok bitmeden alabilirsem R5 3600X alamazsam en az R5 3600 olacak gibi duruyor.
Şöyle ki işlemci için maksimum 2000 TL bütçe ayırmıştım İncehesap indirim gecesinde şu an R5 3600X var ve 1900TL civarına inerse hatta 2000TL civarında bile almayı düşünüyordum. Eğer alamazsam R5 3600 1900TL civarında satılıyor şu an.Ucuza 3600 alıp soğutucu takmak daha mantıklı gibi de, ne kadar fiyat farkı var?
100 lira ve altı ise X alın.
Tabii ki sistem inceleme ve montajıyla ilgili yeni bir konu açıp paylaşacağım tüm içerikleri.Hocam zahmet olmazsa tamamen bittikten sonra sistemi paylaşırmısınız.![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.