8000-9000TL sistem toplama

Almadığınız iyi olmuş o zaman, fiyatı çok iyiydi ama demek ki bir durum var. Monitör gibi bir ürünü Vatan'dan almak da mantıklı olacaktır.

Vatan'da başka sitelere göre uygun bu RAM. Alınabilir, CL15 olması da bir artı. Bende de Crucial 3000 CL15 var, memnunum.

RAM fiyatları epey artmış.
Monitör olarak MSI Optix G241 düşünüyorum şu anlık nasıldır bir fikriniz var mı? Ya da öncelikle ekran kartına karar verip monitör seçimini sonraya mı bırakmalıyız?
OC yapabilirsiniz ancak bu RAM'in OC performansı iyi olmayabilir.
OC yapmadan da beni idare edecekse hiç gerek yok hocam yapmaya kullanırım olduğu gibi napalım riske girmek istemedim açıkçası o RAM ile :(

XMP açmanız yeterli olur gibi. 2993/2933 MHz de çalıştırabilirsiniz o belleği.
Müsaitseniz bu fiyat bandında RAM önerebilir misiniz? Vatan'dan olmak zorunda değil ben diğer siteler ve Vatan arasında en az fiyat farkı olan ürünleri Vatan'dan alıp bütçemi rahatlatmak istiyordum sadece.

Bir zamanlar 550 TL olan forumun favori RAM'i 650 TL olmuş. Bu da fena değildir, 3200 CL16. Ama öteki tarafta 3000 MHz CL15 Corsair var. Çok fark yok. Corsair alınabilir gibi ama yine de bakın.

Bir zamanlar 550 TL olan forumun favori RAM'i 650 TL olmuş. Bu da fena değildir, 3200 CL16. Ama öteki tarafta 3000 MHz CL15 Corsair var. Çok fark yok. Corsair alınabilir gibi ama yine de bakın.

Vatan'daki bütçe açısından iyi olacaktır sanırım. Diğer sitelerden çok bir fiyat farkı yok. Ekran kartı olarak sabah baktığım EVGA RTX 2060 KO 3100 liraydı şu an Amazon'da görünmüyor. Muhtemelen stok bitmiş veya farklı bir durum var.
RAM seçimi kolay olacaktır ya yaklaşık 650TL verilecek RAM'e diğer parçalara yönelmeliyiz bence şu an.
En ucuz ve marka 3000MHz CL15-3200MHz CL16 belleği alabilirsiniz gibi.
Öyle yapacağım hocam çok teşekkürler.

@EgeN7 @Mithat Berhan Bu kasa hakkında fikirleriniz var mıdır?

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı