8000 TL'ye hazır sistem tavsiyesi

Ekran kartsız bir sistem toplayıp, elinizdeki ekran kartıyla bir süre idare etmenizi tavsiye ederim. Ekran kartı hariç sistem olarak bunu önerebilirim:
+

i7 9700KF var ortlama bir kasa ve 200TL'lik normal bir kule tipi ucuz ama az çok faydalı soğutucu 16 GB RAM. Dediğim gibi bende istiyorum ama artık baydırdı her kapat açınca ayarını yapmak. Biraz da param oldu ve bu kasayı kardeşim kullansın istiyorum satmaya kalkışsam ekran kartı yüksek ihtimal satılmaz. Dursun elde.
Sadece Minecraft'da var. Onun için de değmez.

WattMan hatası almicaksam ben o sisteme yöneliyorum hocam işlemciyi değiştirip ve RAM'i :D

Ekran kartsız bir sistem toplayıp, elinizdeki ekran kartıyla bir süre idare etmenizi tavsiye ederim. Ekran kartı hariç sistem olarak bunu önerebilirim:
+
Bu şekilde yapmanız çok çok daha mantıklı rx 570 gayet güçlü bir kart günümüz oyunlarında ve gelecekte gayet iyi işler yapmaya devam ediyor ve edicek gibi.

Bu şekilde yapmanız çok çok daha mantıklı RX 570 gayet güçlü bir kart günümüz oyunlarında ve gelecekte gayet iyi işler yapmaya devam ediyor ve edecek gibi.

Günümüz için Ve oynadığım oyunlar için evet ideal Ama Artık Biraz daha güzel bir sistem almak istiyorum. Aklımda WattMan Hatası alma sorusu vardı sadece. Diğer sistem Kardeşim Kullancak. Veya uygun fiyata satar 5-6bin TL'lik de bir laptop alırım kalanı cebe atarım.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı