870 EVO SSD'nin kullanılmış olduğu nasıl anlaşılır?

Hocam biraz zaman geçmiş ama benim başıma yeni geldiği için şimdi fark ettim, muhtemelen sizin diskiniz sahte.

Samsung Magician'da görünen seri numara ile

Diskin üstünde yazan tamamen farklı. Bende de durum aynıydı.
Konunuzu okudum sahte benimki de :D. Fiyatı uçtuğu için SSD' nin iadesi yapamam, siz ne önerirsiniz? Hala satıcı ürünü satıyormuş.

Durumu n11'e bildirim onlar satıcının hesabını kapatır.
Canlı destekten şikayetimi ilettim. 2 güne dönüş olurmuş. İşe yarayacağını sanmıyorum ama.

Bir şey sormak istiyorum. Sahte SSD bi sorun teşkil eder mi? Sağlığı iyi, hızı normal, sadece oyun için kullanılıyor.

Demin N11 dönüş sağladı, ''İthalatçı garantili, zaten 2 yıl garantiniz var'' dedi :D. Dolandırıcı olmak için legal olmanız yeter bu ülkede.

Son düzenleme:
Canlı destekten şikayetimi ilettim. 2 güne dönüş olurmuş. İşe yarayacağını sanmıyorum ama.

Bir şey sormak istiyorum. Sahte SSD bi sorun teşkil eder mi? Sağlığı iyi, hızı normal, sadece oyun için kullanılıyor.

Demin N11 dönüş sağladı, ''İthalatçı garantili, zaten 2 yıl garantiniz var'' dedi :D. Dolandırıcı olmak için legal olmanız yeter bu ülkede.
Ne yaptınız hocam? Sahte ssd ile ilgili şöyle bir sıkıntı var ki hızları, sağlığı gayet iyi olabilir ancak ortalama bir Samsung 870 Evo (atıyorum) 5 - 10 yıl bozulmadan götürüyorsa malzeme kalitesi düşük olan sahte bir ssd'nin birkaç ay sonra ölmeyeceğinin garantisi yok.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı