8BitDo Ultimate 2C uygulaması çalışmıyor

buradog_n

Kilopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar geçenlerde amazon.com'dan 8BitDo Ultimate 2C modelini satın aldım.
Çalışmasında bir problem olmamasına rağmen sitesinden uygulama indirip güncelleme ve macroları ayarlamak istediğimde Ultimate software V2 isimli uygulamayı açamıyorum.
İlk açmaya çalıştığımda “an error occurred, please contact the developer. Belirtilen bağlama kısıtlamalarıyla eşleşen advancesuper. Mainwindow türündeki oluşturucuyu çağırma işlemi özel durum döndürdü.” bu şekilde bir hata alıyorum. İkinci kez açmaya çalıştığımda ise Çince yazılar çıkıyor sadece. Hiçbir şekilde uygulamayı açamıyorum. Ultimate software uygulamasını yükleyip açmaya çalıştığımda ise gamepadi kablo ile bağlamamı söyleyen yazı hiçbir şekilde gitmiyor ve gamepad kendi kendine titremeye başlıyor. Aynı durum Firmware updater isimli uygulamayı açmaya çalıştığımda da oluyor.
Ürünü amazon.com.tr'dan Gizala satıcısından aldım.
Sorunla ilgili ne yapmamı önerirsiniz? Bu sorunla karşılaşan oldu mu?

Son düzenleyen: Moderatör:
Benim attığım linki denediniz mi hocam?

V1.07 olanı diyorsanız, evet denedim aynı hatayı alıyorum. Oyunlarda L4 r4 de kullanamıyorum driver olmadığı için :D

Arkadaşlar sorunu çözdüm.

Bilgisayar dilinizi ayarlardan İngilizce birleşik krallık olarak ayarlayıp bilgisayarınızı yeniden başlatın o zaman çalışıyor :D

Son düzenleyen: Moderatör:
Programda sürücü güncelleme dışında bir ayar sekmesi yok. 'Zero Dead Zone' modu hakkında bir bilgim yok yani.

Yok onu kastetmedim. Site üzerinden "Ölü bölge testi" yapıyorsun. Sonucunu benimle kıyaslamak istedim. Ona göre iade edeceğim. Siteden joystickleri tam döndürüp sonuçları paylaşırsan kıyaslamış olurum.

1733591612971.png

Dikkatli bakarsan kareleşme olan yerlerde hata olduğunu görürsün. Bir sorun yok yani. Ölü bölge yerine fazladan canlı bölgesi var kontrolcünün :D

Eki Görüntüle 2368943

Dikkatli bakarsan kareleşme olan yerlerde hata olduğunu görürsün. Bir sorun yok yani. Ölü bölge yerine fazladan canlı bölgesi var kontrolcünün :D
Ben çok anlamıyorum gamepad işinden de değerler 17-18 çıkıyor bende. Biraz araştırınca değer olarak fazla izlenimi geldi bana. O yüzden kıyaslamak için sormak istedim. Başka yerde de testlerini göremedim.

Az önce yetkililerden mesaj aldım.

'https://tempfiles.8bitdo.com/HOT/UltimateSF2V109C.7z' bu linkten indirip açmamı söylediler, lakin aynı hatayı yine alıyorum, düzelen bir durum yok.

Şöyle yapın; önce software sonra DFU4 en son da autoupdater diye bir uygulama var klasörlerin içine bakın hepsine tek tek özellikler kısmından engellemeyi kaldırın açılacaktır.

V1.07 olanı diyorsanız, evet denedim aynı hatayı alıyorum. Oyunlarda L4 r4 de kullanamıyorum driver olmadığı için :D

Arkadaşlar sorunu çözdüm.

Bilgisayar dilinizi ayarlardan İngilizce birleşik krallık olarak ayarlayıp bilgisayarınızı yeniden başlatın o zaman çalışıyor :D

Driver olamadan r4/l4 ayarlanıyor atamak istediğiniz tuşa basılı tutup kare şeklindeki tuşa basılı tutun ortada ışık yanıp sönerken elinizi kaldırmadan R4 veya L4 tuşuna basıp atama yapabilirsiniz.

Şöyle yapın; önce software sonra DFU4 en son da autoupdater diye bir uygulama var klasörlerin içine bakın hepsine tek tek özellikler kısmından engellemeyi kaldırın açılacaktır.

Driver olamadan r4/l4 ayarlanıyor atamak istediğiniz tuşa basılı tutup kare şeklindeki tuşa basılı tutun ortada ışık yanıp sönerken elinizi kaldırmadan R4 veya L4 tuşuna basıp atama yapabilirsiniz.
Rica etsem siz de ölü bölge test sonucunu paylaşır mısınız ?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı