Elektronik 8BitDo Ultimate C 2.4G 840 TL!

Bu kolu da her sistem tanimakta ve ayar yapmadan tüm oyunlarda kullanabilmektesiniz. Denemeden yorum yapmayin derim, Xbox 9. nesil ve Ultimate C sahibi olarak ikisi arasında çok bir fark yok. Monster Clutch rezalet ayrıca.

Eki Görüntüle 2227828

Peki.

Komiksin kardeşim.
İstediğini al ipega de var her sistemi tanıyor ama bir işe yaramaz. Sözde Çin'in en iyisi.
Ben kullanamıyorum çekmecede yıllardır duruyor. PS4 çakmaları da var. Hepsi çöp. Oda çogu sitemi tanıyor ama çöp. Sen istediğini al benim sorunum değil. Bende 3 adet orijinal Xbox kolu var zaten. Sizin geçtiğiniz yollardan bende geçtiğim için yazdım. Beden sizin gibi kağıt üzeri yorumlara bakarak aldım. Param çöp oldu.

Son düzenleyen: Moderatör:
Komiksin kardeşim.
İstediğini al GameSir de var her sistemi tanıyor ama bir işe yaramaz. Sözde Çin'in en iyisi.
Ben kullanamıyorum çekmecede yıllardır duruyor. PS4 çakmaları da var. Hepsi çöp. Bir kolun üstünde de ipega yazıyor. Oda çogu sitemi tanıyor ama çöp. Sen istediğini al benim sorunum değil. Bende 3 adet orijinal Xbox kolu var zaten. Sizin geçtiğiniz yollardan bende geçtiğim için yazdım. Beden sizin gibi kağıt üzeri yorumlara bakarak aldım. Param çöp oldu.
Çakma Dualshock kol ile bu kolu kıyaslayacak kadar düştün mü ya? Bir işe yaramaz derken? Denedin mi de konuşuyorsun dostum? @aabcc

Son düzenleyen: Moderatör:
Komiksin kardeşim.
İstediğini al ipega de var her sistemi tanıyor ama bir işe yaramaz. Sözde Çin'in en iyisi.
Ben kullanamıyorum çekmecede yıllardır duruyor. PS4 çakmaları da var. Hepsi çöp. Oda çogu sitemi tanıyor ama çöp. Sen istediğini al benim sorunum değil. Bende 3 adet orijinal Xbox kolu var zaten. Sizin geçtiğiniz yollardan bende geçtiğim için yazdım. Beden sizin gibi kağıt üzeri yorumlara bakarak aldım. Param çöp oldu.

Güzel hikaye :D

Çakma Dualshock kol ile bu kolu kıyaslayacak kadar düştün mü ya? Bir işe yaramaz derken? Denedin mi de konuşuyorsun dostum? @aabcc

3 tane Xbox kolu var ama. Opsiyonel: Orijinal.

Komiksin kardeşim.

Oyle mi bir boka yaramaz mi? Raspberry Pi icin kablosuz retropi da kullanilabiliyor. Bunu hangi gamepadde bulabilirsin. Senin bu yollardan gectigin falan yok palavradan ibaret hepsi 3 5 liralik gamepadlar. Bir de 3 tane Xbox kolun var neyi degistirir ki ne amacla kullaniyosun o kollari mesela? Isin gucun bos yorum atmak.

Oyle mi bir boka yaramaz mi? Raspberry Pi icin kablosuz retropi da kullanilabiliyor. Bunu hangi gamepadde bulabilirsin. Senin bu yollardan gectigin falan yok palavradan ibaret hepsi 3 5 liralik gamepadlar. Bir de 3 tane Xbox kolun var neyi degistirir ki ne amacla kullaniyosun o kollari mesela? Isin gucun bos yorum atmak.

Benim dualsensim var ama artı olarak Xbox kolum. Yakında 8BitDo Ultimate Pro da gelecek herkes korksun benden :D belki çakma DualShock alırım ona bakamadım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı