8BitDo Ultimate C kablolu mu yoksa kablosuz mu alınmalı?

@Hasretli hocam net kaç lira kesti Banggood. Aynı model farklı renk Amazon'da hemen hemen aynı fiyat Nays ile alırsam 1045 TL'ye geliyor sanırım hangisi daha uygun olur?

Amazondakini gördüm onu alacaktım normalde ama mor renk diye almadım yeşil diye Banggood'dan aldım eğer mor renk sorun olmazsa tabii ki Amazon daha uygun. Ben toplam 1156TL ödedim ekte vardır @Mechoskop

Hocam ben kablolu modelini almayı düşünüyorumda titreşim var değil mi bir de kablosuz medeli ile arasında bir fark var mı?

Araştırmalarıma göre çok bir fark yok kabloluda titreşim olması lazım ucuz olmasının sebepleri pil olmaması ve kablosuz olmamasından. Kablo 1.8 metre olması lazım bence kablo uzunluğu iyi. @Mustafa özcnn0

Teşekkürler hocam. "departed from Origin" nedir?

Hocam bugün bende de durum aynı noktaya geldi bu şu an gümrüğe doğru geliyor gibi bir şey herhalde çok bir şey bulamadım. @Dixon.6

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2023-12-08 155158.png
    Ekran görüntüsü 2023-12-08 155158.png
    19,6 KB · Görüntüleme: 53
Son düzenleme:
@Hasretli Hocam net kaç lira kesti Banggood. Aynı model farklı renk Amazon'da hemen hemen aynı fiyat Nays ile alırsam 1045 TL'ye geliyor sanırım hangisi daha uygun olur?
Amazon kargo ücreti alıyor 150 TL üstü gibi fiyat kargo ücreti bu üründe. En son kısımda gözüküyor satın alırken.

Yeni hesap açıp Amazon Prime 1 aylık deneme ile ücretsiz kargo yapıp alabilir.

Türkiye'de ki Prime yurt dışı alışverişlerinde geçersiz destek hattı ile konuştum 5 gün önce. Yani kargoyu ücretsiz yapamıyorsunuz. Bir extrası yok.

Türkiye'de ki Prime yurt dışı alışverişlerinde geçersiz destek hattı ile konuştum 5 gün önce. Yani kargoyu ücretsiz yapamıyorsunuz. Bir extrası yok.

Yapabiliyorum mor olanı sepete ekledim ekte var 140 küsur kargo 0 oluyor.

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2023-12-08 225016.png
    Ekran görüntüsü 2023-12-08 225016.png
    17 KB · Görüntüleme: 50
Son düzenleme:
Dediğim gibi mor renk olur diyorsan ucuz olanı kap bence 150TL iyi fark.

Kontrolcü bu sabah geldi arkadaşlar.

Kontrolcü bu sabah geldi arkadaşlar.
Banada 2 gün önce geldi gayet memnunum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı