8BitDo Ultimate C kablolu mu yoksa kablosuz mu alınmalı?

Kol çok iyi fiyatına göre titreşimleri çok iyi gecikmesi ve ölü bölgeside yok denecek kadar az bence bu fiyata en iyisi FIFA ve Rocket League denedim oynama isteğim daha çok yerine geldi 250TL'lik koldan sonra :D

Hayırlı olsun. İlk deneyimlerinizi anlatabilir misiniz?

Hocam yazılımını kurabildiniz mi ben yazılımını indirdim ama Ultimate software bağlayınca görmüyor uygulama ama kol çalışıyor.

Hocam cevap verin 😀 @yigitw

Son düzenleme:
Kol çok iyi fiyatına göre titreşimleri çok iyi gecikmesi ve ölü bölgeside yok denecek kadar az bence bu fiyata en iyisi FIFA ve Rocket League denedim oynama isteğim daha çok yerine geldi 250TL'lik koldan sonra :D

Hocam cevap verin 😀 @yigitw
Hocam ultimate software bu konsolun 8BitDo Ultimate modelleri için bizimkisi Ultimate C bir alt versiyonu gibi ürün açıklamasında ise kaliteden ödün vermeden bir alt segmenti yazıyor tek farki bir kaç özellik ve software. Ve kablo, kablosuz farki.

Hocam Ultimate software bu konsolun 8BitDo Ultimate modelleri için bizimkisi Ultimate C bir alt versiyonu gibi ürün açıklamasında ise kaliteden ödün vermeden bir alt segmenti yazıyor tek farki birkaç özellik ve software. Ve kablo, kablosuz farki.

Programı kullanamıyoruz yani hata yok değil mi hocam o zaman tak çalıştır mantığı bizimki.

Programı kullanamıyoruz yani hata yok değil mi hocam o zaman tak çalıştır mantığı bizimki.

Evet. Hocam ben lt tuşunda azıcık gıcırdama var sende var mı gıcırdama zamanla geçer mi yoksa değişim mi göndersem acaba?

Evet. Hocam ben lt tuşunda azıcık gıcırdama var sende var mı gıcırdama zamanla geçer mi yoksa değişim mi göndersem acaba?

Basarken sürtünme sesi gibi gıcırdamayı diyorsun değil mi? Benimkinde o sorun yok ama eskiden PS4 vardı onun kolunda da gıcırdama vardı sinir ediyordu ama takmadım oynadıkça geçti bence 1-2gün daha kullan ondan sonra geçmezse karar ver ama ben uğraşmazdım 3-4 haftayı bulur oraya gidip geri gelmesi.

Bu arada sende ismi ne diye çıkıyor bende böyle çıkıyor ilk başta 8BitDo Ultimate C yazıyordu sonra manuel olarak software Update programından yazılım yükselttim sona böyle oldu ondan sordum.

Dosya Ekleri

• 1702729943929.png
    1702729943929.png
    11,4 KB · Görüntüleme: 42
Basarken sürtünme sesi gibi gıcırdamayı diyorsun değil mi? Benimkinde o sorun yok ama eskiden PS4 vardı onun kolunda da gıcırdama vardı sinir ediyordu ama takmadım oynadıkça geçti bence 1-2gün daha kullan ondan sonra geçmezse karar ver ama ben uğraşmazdım 3-4 haftayı bulur oraya gidip geri gelmesi.

Bu arada sende ismi ne diye çıkıyor bende böyle çıkıyor ilk başta 8BitDo Ultimate C yazıyordu sonra manuel olarak software Update programından yazılım yükselttim sona böyle oldu ondan sordum.
Ben hiç ellemedim Steam ve Windows böyle algılıyor.
Screenshot_13.png
Screenshot_14.png

Screenshot_15.png

Benimki de böyle gayet iyi sonuçlar.

Hocam gıcırdama oynadıkça azaldı baya az şuan. WD-40 ile yağlamayı deneyecem, WD-40 ile yağlayınca veya oynadıkça geçiyormuş sorun.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı