9. sınıf konularını öğrenme

ArlYolex

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba, 9. sınıfa yeni geçtiğimde çok önemsememiştim. Şu an 9. sınıf bitti ve neredeyse hiçbir konu bilmiyorum. Karar değiştirdim, çalışmak istiyorum ama geç kalmış olabilirim diye düşünüyorum.

Sizce düzeltebilir miyim konuları düzenli çalışırsam?

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba, 9. sınıfa yeni geçtiğimde çok önemsememiştim. Şu an 9. sınıf bitti ve neredeyse hiçbir konu bilmiyorum. Karar değiştirdim, çalışmak istiyorum ama geç kalmış olabilirim diye düşünüyorum.

2 ay tatilde içinden bile geçersiniz ciddi çalışın günlük 3 saati geçirmeyin.

hocam 2 3 ay tatilde günde 2 3 saat çalışın fıstık gibi olur

2 ay tatilde içinden bile geçersiniz ciddi çalışın günlük 3 saati geçirmeyin.
Günlük 4 5 saate gerek yok o zaman
hocam 2 3 ay tatilde günde 2 3 saat çalışın fıstık gibi olur
Teşekkür ederim
Yaz tatilinde çalışmasina gerek yok. Şu 1 ayda rahatlikla halleder.
Teşekkür ederim çok stres yapıyordum acaba toparlayabilir miyim diye az da olsa rahatlattınız hepiniz sağolun.

Günlük 4 5 saate gerek yok o zaman

Teşekkür ederim

Teşekkür ederim çok stres yapıyordum acaba toparlayabilir miyim diye az da olsa rahatlattınız hepiniz sağolun.
Günlük 3 saat yeterli olur. Yani bütün yaz tatilinde ders çalışmana gerek yok. Birde bence sadece sayısal derslere ve biyolojiye çalış. Diğer dersler ezber olduğu için ve sınavlar bittiği için bence gerek yok. Yani mesela edebiyat dersine atacağın temeli unutacaksın zaten. Özellikle matematikte bütün konuları iyi anlayıp sağlam bir temel atarsan rahatlarsın ilerki sınıflarda.

Matematik ve Türkçe dil bilgisi ağırlıklı bir çalışma yürüt. Ek olarak da FKB çalış. Kendini aşırı derecede kasma. 9.sınıfı toparlamakta bir şey yok. Matematiğine önem ver, dil bilgisi çalış ve kitap oku kâfi. Saat tamamen sana kalmış bir şey. Ama bence 2-3 saatin altına düşme. Ders çalışma alışkanlığın olsun, 10.sınıfta rahat edersin.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı