9.sınıf MEB matematik sınavı çok mu zor oluyor?

Merhaba arkadaşlar, 9.sınıfım sınavlar zor geçiyor ortaokul gibi kolay değil zamanla alışırız umarım, perşembe günü ortak ülke geneli MEB'in hazırladığı matematik sınavı olacak, matematiğim çok iyi değil. Nasıl çalışmam gerek, çok mu zor oluyor? Şimdiden cevaplarınız için teşekkürler.

Sınav konuları bunlar, 9. sınıf 1. dönem yazılı notları var tonguç'un.

Dosya Ekleri

• IMG-20251017-WA0003.jpg
    IMG-20251017-WA0003.jpg
    152,3 KB · Görüntüleme: 12
Şuan 10'um MEB'in geçen sene ortak yaptığı matematik sınavı basitti normal sınavlara göre daha basitti. Normal sınavda sınıf ortalaması 40 mı 50 mi neydi MEB sınavından sınıf ortalaması 90'lı bir şeydi sanırım. Gene de buna aldanmayıp çalışmalısın yoksa şaşırtabilirler.

Şuan 10'um MEB'in geçen sene ortak yaptığı matematik sınavı basitti normal sınavlara göre daha basitti. Normal sınavda sınıf ortalaması 40 mı 50 mi neydi MEB sınavından sınıf ortalaması 90'lı bir şeydi sanırım. Gene de buna aldanmayıp çalışmalısın yoksa şaşırtabilirler.
Ayrıca okul %6 küsürle alan fen lisesi, hocalar normal sınavda zor soruyor da olabilir. Her türlü en iyisi kolay mı zor mu diye düşünmek yerine en iyi puanı almak için çalışmak.

Gecen sene 9'dayken hocanın yaptığı sınavdan 70-80 alıyordum ortak sınavda 45 aldım. Daha zor oluyor sade sormuyorlar daha zor soruyorlar.

Nitelikli okullarda okuyan çocuklar cerez niyetine giriyor o sinavlara :D

Peki benim nasıl çalışmam gerek matematiğim çok iyi değil, tavsiyeniz var mı hocam?

@limon.34

@SerdarT35

Hocam nasıl çalışmam gerek tavsiyeniz var mı?

Vallahi gecen sene zorlandım ilk 2 soru kolaydı. Sorular uzundu 3 sayfaydı. Denemedeki sorular gibiydi, zamanım yetmedi sade değildi sorular kafa karıştırıcıydı.

Tavsiyen var mı?

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı