9. sınıf zor mu?

Söyleyenler doğru söylemiş. 9. sınıfta derslerini ihmal edersen 11 ve 12'de zorlanıyorsun. Derslerine çalışırsan pek sorun olacağını düşünmüyorum.

Zor değil ama işi sıkı tutmaz isen 11 ve 12'da zorlanırsın. 9, 10'da Ayırmadığın zamanı 11, 12'de seve seve ayırırsın. Ben hiç dersten kalmadım ama şu an geçmiş konularda eksik oluduğu için dönüp 10.sınıfı hatırlamak zorunda kalıyorum.

Zor değil ama işi sıkı tutmaz isen 11 ve 12'da zorlanırsın. 9, 10'da ayırmadığın zamanı 11, 12'de seve seve ayırırsın. Ben hiç dersten kalmadım ama şu an geçmiş konularda eksik oluduğu için dönüp 10.sınıfı hatırlamak zorunda kalıyorum.

Ya benim sıkıntım şu an ilk konular aslında yani biyolojiden inorganik maddeler kimyada atomun yapısı fizikte madde bilgisi gibi konularda eksiklerim var ve mat 1'de eksiklerim var bunlar zor konular değil fakat içimde bir kaygı var şimdi bu kadar şey görüyoruz eksiklerimi nasıl kapatacağım bu yüzden korkuyorum.

Ya benim sıkıntım şu an ilk konular aslında yani biyolojiden inorganik maddeler kimyada atomun yapısı fizikte madde bilgisi gibi konularda eksiklerim var ve mat 1'de eksiklerim var bunlar zor konular değil fakat içimde bir kaygı var şimdi bu kadar şey görüyoruz eksiklerimi nasıl kapatacağım bu yüzden korkuyorum.

Bu kaygının sebebi tembellik olabilir eğer kendinize uygun gün gün program yaparsanız -benim yeni yeni kendime yapmaya çalıştığım şey-dersleri zamana yayacağınız için eksik konu ve kaygı kalmaz.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı