90 günde vücut yapılabilir mi?

KaanGvn

Centipat
Daha fazla  
Merhaba, lisedeyim ve yaz tatilinde çok sıkılıyorum bu yüzden arkadaşımla beraber spor salonundan üyelik aldık. Hafiften tombik sayılırım yağ oranım fazla boyum 1.77 kilom 74. 90 günde kilo verip kas yapabilir miyim? Çok bir beklentim yok sadece kol kaslarının belirginleşmesini ve yağlarımın erimesini istiyorum. Bugün ilk günümdü, spor salonu haricinde yapmam gereken neler var? Teşekkürler.

Merhaba, lisedeyim ve yaz tatilinde çok sıkılıyorum bu yüzden arkadaşımla beraber spor salonundan üyelik aldık. Hafiften tombik sayılırım yağ oranım fazla boyum 1.77 kilom 74. 90 günde kilo verip kas yapabilir miyim? Çok bir beklentim yok sadece kol kaslarının belirginleşmesini ve yağlarımın erimesini istiyorum. Bugün ilk günümdü, spor salonu haricinde yapmam gereken neler var? Teşekkürler.

Reis o kadar kiloyu nasıl aldın bende kilo almaya çalışıyorum. Neredeyse aynı boydayız.

Gözle görülür fark olur, diyetine dikkat et.

Yemek yiyorum göbek kısmında biraz yağ var diğer taraflar çoğunlukla normal.
Alt göbekten bahsediyorsan aksine bu bir sağlık sorunu değil, insani bir şey. Sarkık göbekten bahsediyorsan evet bu bir sağlık sorunu, ve sosyal medyadaki gibi kaslanma/yağ yakımı bekleme hepsi yalan. Yağ azaltma ise egzersiz sıklığı ve büyük oranda diyete bakıyor. Ve unutma herşeyde en büyük etken genetiğin, neye el verişli ise o olur.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı