Selamlar uğraştım ama param olsa anında alacağım bir sistem onu demek istiyorum, ayriyaten varsa bu sistemden daha iyi sistem bulurum ben diyen bekliyorum

. Öncelikle selamlar, iyi bir rtx performansı almak için minimum rtx 2070 super gerekli ve ben onu kullandım. Fps olarak 3500 tl bandında ki rx 5700 xt den yaklaşık 15 fps civarı daha yüksek (rtx kapalıyken). Garanti önemlidir bu yüzden bilgisayar bileşenlerini trendyol hepsi burada gibi yerlerden seçmedim. İşlemcimiz ryzen 5 3600, 1400 tl ye itopya. Anakart gigabyte b450m h 3600 mhz 500 tl, anakartın İtopya da stokları yok bu yüzden incehesaptan seçtim güvenebilirsiniz. Ekran Kartımız gigabyte winforce serisi rtx 2070 super 3 fanlı 4569 tl. Ram 580 tl itopya 16 gb 1x8. Kasa mech ön panelli ( yani havayı çok iyi alıyor, mech panel gerekli kesinlikle) power boost 650 watt 80 plus 4 fanlı (rgb) kasası, ileride sıvı soğutma alırsa 2 fanlı üst fan girişine takabilir ön ve arkada fanları mevcut üst boş. Ve geldik krala, monitörümüz 240 hz 27" 2300 tl samsung, 2800 tl ye 280 hz vardı onu yazıcaktım ama daha da artmasın dedim fiyat

. 150 tl de trendyol hdd, itopya tarzı yerler 1tb satmak için 500 gb hdd yi çok pahalıya satıyor. Toplam fiyat 10200 ama 240 hz monitör, 6 core 12 threads lı işlemcisi, mech panelli yani hava akılı ( sürkilasyon muydu öle bişi) çok iyi ve ayrıca en baba kartlardan 2070 super takılı. Gerekiyorsa 1 ay beklesin eline para geçsin bu sistemi alsın pişman olmaz kalıbımı basarım bu sisteme.
Bu arada ekran kartı ve monitörü daha ucuza alamaz.
Görmedin mi yazdığımı yahu

. Merakla bekliyorum cevabını

.