9100F vs R5 1600

YiğitAli

Megapat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba, eski nesil sistemin parçalarını sattım dün. İşlemci anakart ve RAM alacağım. Hangi işlemciyi alsam? Hangi işlemci hangi ana kartla daha iyi uyum sağlar diye düşünüyorum ve araştırıyorum. i3 9100F almayı planlıyordum sonra Ryzen 5 1600 ile testlerini izledim. Genel olarak oyun amaçlı kullanmak istiyorum. Yardımcı olursanız sevinirim.

Amaç sadece oyunsa İ3 9100F daha performanslı ve daha yeni bir işlemcidir 1600 diyenlerin donanım hakkında bilgisi yok.

B1 işlemci kullanmadım ama B2 işlemciyi İ3 9100F ile karşılaştırmak saçma.En yeni oyunları +60 FPS altını görmeden SMT kapalı 6 çekirdek performansı ile oynatıyor günün birinde multi core gerektiğinde bunda açılacak izlek var İ3 9100F neyi var? BF5, Metro Exodus vs gibi
B2 2600 ler ne zaman geledek nasıl anlarız
Hocam Amd şaşırtmayı seviyor bir anda 8 core R5 1600 yada 6 core R5 2600 performansında işlemci çıkardılar. X serisine revizyon geleceği duyurulmuştu ama bunlar ile ilgili hiçbir bilgi verilmedi.Piyasaya bir anda R5 2600 B2 çıkarsa şanslıyız demektir 🙂

Burdan aldım hocam satıcıdanda memnun kaldım her soruyu en kısada sürede cevaplıyor çözüme ulaştırıyor , tavsiye ederim.

Ryzen 5 1600 okadar kötü bir işlemcimi? Fx serisi bile bugün hatrı sayılır performans veriyor.

Teknobiyotik sitesinden sipariş verdim bende. Gündüz aradım görüştüm. Yarın elime ulaşır yüksek ihtimalle.

Kesinlikle R5 1600 derim çünkü 3. nesil Ryzen işlemcilere kadar yükseltme yapma imkanınız var. Anakartı kaliteli alırsanız ilerde baya işinize yarar.
R5 1600 oc ile x serisi performansı veriyor.Tabiki almak isteyen daha yüksek işlemci alır ama B2 işlemciler bir başka kullanan arkadaşlar bilir.Tam hız aşırtma işlemcisi.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı