parsl1
Kilopat
Merhabalar 6x12mm fan, RTX2060 ekran kartı, i5 9400F işlemci, 16 GB DDR4 RAM. Şu anda 650 watt frispy PSU kullanıyorum 2 yıl oldu (kazasız 2 yıl).
Şimdi akla gelen bir esintiyle diyelim. PSU değiştirmeye karar verdim FSP, Sharkoon ve Gigabyte aklımda olan bazı markalar. Özellikle FSP'ye odaklandım ve alttaki ürün uygunmuş gibi geldi kasanın güç tüketimini FSP'nin kendi sitesinden hesapladım ve 550 wattlık aşağıdaki PSU'yu önerdi şimdilik bunu almayı düşünüyorum.
www.akakce.com
Şimdi akla gelen bir esintiyle diyelim. PSU değiştirmeye karar verdim FSP, Sharkoon ve Gigabyte aklımda olan bazı markalar. Özellikle FSP'ye odaklandım ve alttaki ürün uygunmuş gibi geldi kasanın güç tüketimini FSP'nin kendi sitesinden hesapladım ve 550 wattlık aşağıdaki PSU'yu önerdi şimdilik bunu almayı düşünüyorum.
FSP HV PRO FSP550-51AAC 550W Power Supply Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
FSP HV PRO FSP550-51AAC 550W Power Supply arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.